Pass

Hayırsever işadamı ve BJK Kongre Üyesi Serkan Yazıcıoğlu tarafından yaptırılan, Şenan Kerçin tarafından destek olunan iki derslikli Çaycuma Ayça Yazıcıoğlu Güzelkaya İlkokulu Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın katılımıyla açıldı.

Açılışa Orman’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma belediye başkanı Bülent Kantarcı, Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, okulu yaptıran hayırsever İşadamı Serkan Yazıcıoğlu ve eşi, daire ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir şunları söyledi; “Yeni bir eğitim öğretim yılının başlangıcında adı güzel, kendi güzel, Güzelyaka Köyü’müzde yeni bir okulumuzun açılışında bir arada bulunmanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Eğitim insan hayatında hava kadar su kadar hayati öneme ve değere sahip en önemli etkenlerden biridir. Okullarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim süreci hepimizin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu sürecin en iyi ve önemli bir şekilde değerlendirilmesi hem birey açısından hem toplum açısından hayati bir öneme sahiptir. Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yeni nesillere hak ettikleri daha kaliteli eğitim imkânlarını sağlamanın yollarını bulmak, daha iyi okullar yapmak ve daha iyi teknolojik imkânlar sunmak için eğitimde kaliteyi arttırmak bizler için birinci unsur olmalıdır. Bir ülkenin gelişmesi eğitimli insan sayısı ile ölçülmektedir. Çocuklarımızı dünden bugüne söz sahibi olacak şekilde yetiştirmek zorundayız. Çocuklarımızın üretken ve özgüvenli olmaları okullarımızdan geçmektedir. Okul yapmak bir geleneğimiz ve kültürümüzün bir parçasıdır. Bugün burada açılışını yapacağımız okulumuzda, bizler için geleceğe yapılacak bir yatırım olarak önemli ve değerlidir. Okulumuzun yapımı konusunda hayırsever Serkan Yazıcıoğlu ve ailesine, bu yatırımın ilçemize gelmesini sağlayan Şenan Kerçin’e, teşrifleriyle bugün bizleri onurlandıran Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a, bizlere destek veren herkese şahsım ve kurumum adına teşekkür eder saygılar sunarım” diye konuştu. Yıllardır eşi ile birlikte hayır işleri için yola çıktıklarını ifade eden Serkan Yazıcıoğlu duygularını şöyle ifade etti; “Bu senede buraya okul yaptırmak okul nasip oldu. Kendim burada yoktum ama okulun her aşamasından gönderilen fotoğraflar sayesinde haberim oldu. Emeği geçen tüm Çaycuma'lılara teşekkür ediyorum”.

Her etkinliğin hayatında önemli bir anı olduğunu söyleyen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikren Orman; “Arkadaşım olmasından gurur duyduğum Serkan kardeşime ve değerli eşine yaptıkları bu yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olan, taş üstüne taş koyan her kim varsa Allah onlardan razı olsun. Allah onlara daha çok para kazanıp daha çok yatırım yapmayı nasip etsin. Hepimiz bu toprakların insanlarıyız. Amacımız ülkeye hayırlı çocuklar yetiştirmek, ama bizim arzumuz daha çok Beşiktaşlı çocuk yetişsin. Beşiktaş camiası olarak bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Birçok yerde okul yaptık, Allah Anadolu’nun her yerinde okul yaptırmayı nasip etsin. Açılışını yaptığımız bu hayırlı iş, ülkemize mutlu ve hayırlı insanlar yetiştirsin” diye konuştu. İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir tarafından Orman ve Hayırsever İşadamı Yazıcıoğlu’na teşekkür plaketi verildi. Çaycumaspor Kulübü ve Yakaspor Kulübü Yöneticileri Orman’a formalarını hediye ettiler. Okulun açılışını gerçekleştiren Orman, okulda eğitim gören öğrencilere forma dağıttı.

 


Haber Okunma Sayısı : 3766
07.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın