Pass

Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak bu haftanın birbirinden ayrılmayan önemli iki unsurunu açıkladı.

 Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Tunç; “Bu haftanın önemli iki unsuru vardır. Biri Camilerimiz diğeri de din görevlilerimiz. Bu nedenle bu hafta için yapılacak etkinlikler her iki değerimiz için de büyük önem arz etmektedir. Bundan dolayı bu iki unsurdan birini ihmal etmeden şu iki konu üzerinde yoğunlaşmalıyız.

1. Camilerimiz için neler yapabiliriz?
2. Din Görevlilerimiz için neler yapabiliriz?

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2015 yılı için Camiler ve Din Görevlileri haftası teması olarak “Cami ve Namazla Arınma” konusu belirlendi.

Tema gerçekten çok isabetli ve güzel oldu. Bundan dolayı Diyanet İşleri Başkanlığımızı gönülden tebrik ediyoruz.

Hafta içinde (12-18 Ekim) ülke genelinde özellikle cami ve namaz konularında güzel etkinlikler yapılacak.

Bu vesile ile namaz konusunu öyle ele almalıyız ki önce kendimiz, sonra el uzattığımız herkes namazla yeniden dirilmeli, başta gençlerimiz olmak üzere bütün insanlarımız namazın engin huzur ve mutluluğunu yaşayabilmelidir.

Mademki haftanın içeriğinde Din Görevlileri de var. O halde özellikle bu hafta içinde vefakar Din Görevlilerimiz ve Din hizmeti sunan bütün Diyanet mensuplarımız, aileleri ve çocuklarıyla birlikte memnun edilmelidir. Öyle memnun edilmelidir ki bu değerli camia iyi ki bizim de böyle bir haftamız var diyebilmelidir. Bu memnuniyet nasıl sağlanmalıdır konusuna gelince bu konuda din görevlilerinin temsilcileri ile bir araya gelinip istişareler yapılabilir. Bu istişareler sonucunda çok güzel sonuçlar ortaya çıkacağına inancımız tamdır.

Şimdiden bütün Din Gönüllüsü kardeşlerimizin Camiler ve Din Görevlileri haftasını en içten dileklerimizle kutluyor, haftamızın camiamız ve aziz milletimiz hakkında hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1757
05.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın