Pass

Çaycuma Müftülüğü “Camiler ve Din Görevlileri Haftasına” Anlamlı Programlarla hazırlanıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 12 -18 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Hafta dolayısı ile Çaycuma Müftülüğü'nde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen Genelge ve talimatlar doğrultusunda hazırlıklarını sürdürüyor.
Konu ile ilgili Çaycuma Müftüsü ve T.D.V Çaycuma Şube Başkanı Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “Cami ve Namazla Arınma “Temamız doğrultusunda özellikle Toplumumuzda Namaz konusunda  sağlıklı bilinç oluşturmak, Dinimizin Direği olan Namaza teşvik etmek , özellikle Namazın kişiye ve topluma kazandıracağı bireysel ve toplumsal faydalara işaret edip bir farkındalık oluşturmak amacıyla Çaycumamızda Toplumun tamamını kuşatan etkinlikler planlamaya çalıştık. İlgili kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişare ve iletişime geçtik.

1.Konferans için  Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Nevzat Sabri AKIN 16 Ekim Tarihin de Çaycumamızda olacaktır.

2.Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyemiz  Hafız Fatih OKUMUŞ ve A. Hamdi AKSEKİ Camii Müezzin Kayyımı Hafız Mansur SAĞIR Kuran Ziyafetinde misafirimiz olacaklardır.

3.Bayanlara yönelik “ Cami –Kadın ve Namaz “ konulu programda Müftülük Vaizimi Nurhan GÜNAY bayanlara hitap edecektir.

4.“ Çocuk –Camii ve Namaz” konusunda Merkez –Beldelerimizde Merkezi bir Camimizde Öğrencilerimizle Camilerimizde buluşmalarımız yapılacaktır.

5. Hastane, Huzurevi, Sevgi evleri ve Yetiştirme Yurdumuz ziyaret edilecektir.

6. Camii ve Namaz konulu ilkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında İlçe Milli Eğitim Müd. İle  koordineli   ödüllü resim ve Kompozisyon yarışmalarımız olacaktır.

7. Sabah Namazı Buluşmaları çerçevesinde Hafta içi 2 gün Merkez ve bir köyümüzde Sabah Namazı Buluşmalarımız olacaktır.

8. Üniversite Öğrencilerimize yönelik “ Cami-Genç ve Namaz “konulu program Yurt-Kur ve Üniversite ile koordineli icra edilecek, ilgili kitaplar hediye edilecektir.

9.Emekli Din Görevlilerimiz evlerinde ziyaret edilecek, 14 Ekim tarihinde Emekli Personelimize yönelik bir Vefa buluşmamız olacaktır.

10. Camilerimizin yapımında İnşa ve imarında üstün gayretleri olan maddi ve manevi desteklerini  esirgemeyen Vakıf, Dernek çalışanları, Muhtarlar ile hayırseverlere Teşekkür belgeleri takdim edilecektir.

11. Emsallerine göre Camii içi ve dışı Din Hizmetlerinde üstün gayretleri olan Din Gönüllülerimize Başarı Belgeleri takdim edilecektir.

Bu vesile ile Camilerimiz için maddi ve manevi gayret gösterip Rahmete kavuşan Din Görevlilerimiz ile Hizmetkâr kardeşlerimize Yüce Mevla’mızdan Rahmet, berhayat olanlara sağlık ve afiyet dolu bir ömür diliyoruz.

Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın başta tüm Diyanet Camiamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini, Namazla dirilişe vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyorum'' dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2000
05.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın