Pass

Çaycuma’nın Nebioğlu beldesinde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Erkeklerin elinden kürekleri kapan kadınlar yol çalışmalarına destek verdi. Ertan Aydoğan’ın İş Kur vasıtasıyla Belediye’ye aldığı kadınlar artık evlerinde oturmak yerinde küreklerini kapıp beldeyi güzelleştirmek adına yapılan çalışmada yerlerini aldı. Küreğini kaptıran erkekler bu durumdan hiç de rahatsız görünmüyor. Bir Söz vardır; ‘’  Elinin hamuruyla erkek işine karışma ‘’ bu söz Nebioğlu’nun yüreği kocaman kadınlarında anlaşılan geçerli değil. ‘’ Hamurumuzu da yoğururuz, küreğimizi, kazmamızı alıp yol da kazarız ’’ diyen kadınlar canla başla yol çalışmalarına devam ediyor. Yeteri kadar destek verildiğinde kadınlarımızın elinden her iş geliyor. 

Alt yapı çalışmalarında toplamda 60 kişi yer alıyor ve bu 60 kişinin 30’u kadınlardan oluşuyor. Kadınlarımız yaptıkları işleri birlik beraberlik ve kardeşlik çerçevesi içinde memnuniyetle yerine getiriyor. Birbirlerini belki de hiç tanımayan ama kardeş gibi birbirlerini benimsemiş bu insanlar var oldukça değil Nebioğlu tüm dünya yaşanılabilir bir yer olur.

“Bu desteğin sadece bu alanda değil sürekli devam etmesini istiyoruz. Kendimize olan güvenimiz arttı. Bu iş,  güç işi değil,  yürek işi. Kadınlarımızın ne kadar güçlü olduklarını herkese göstermek istiyoruz ve gösterdik. Erkekler olmasa da kendi ayaklarımızın üzerinde nasıl duracağımızı kanıtladık ve bundan gurur duyuyoruz.’’ diyen kadınlarımız gerçekten yüreği kocaman kadınlarımız.

Erkeklerimizde kadınlarımızı elbette ki destekliyor. Hatta onlarla birlikte çalışmaktan memnuniyet duyuyorlar. “Kadınlarda en az bizim kadar çalışmak istiyor ve bu konuda çok istekliler. Biz bu durumdan memnunuz. Hepsi ablamız, kardeşimiz ve birlik beraberlik içinde çalışıyoruz.’’ diyen erkekler iş gücünü kadınlarımızla paylaşmaktan rahatsız değiller.


Haber Okunma Sayısı : 3042
01.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın