Pass

Birlik beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu şu dönemde nedeni bilinmez bir benlik, adam olma sevdası, benim olsun sevdası, ben ondan daha iyiyim hesabı, benim adamım senin adamını yener oyunları, kısacası herkes bir yerden bir yere sallayıp duruyor. Siyasetin kızıştığı bir döneme girdik. Partiler kendi aralarındaki kavga yüzünden, rakiplerini görmez hale gelmiş. Ak parti içinde, bir sürü sallama.

Ne oldu,  hangi noktaya geldik. Ak patiden 3 aday adayı vardı. Kendilerini çok iyi anlatamadıkları için listeye giremediler mi? Yoksa bu isimler birileri çok mu iyi anlattı. Adaylık müracaatı yapmadığı halde Çolakoğlu’nun da adı geçti. Sonuç, elimize ne geçti. Koskoca bir sıfır.

Ahmet’i kötüleyip, Bünyamin’i saf dışı etmek, iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış Gülşen’i yok saymak, Parti Kurucu İlçe Başkanı Berber’i ‘’Hadi oradan sana mı kalmış ‘’ demek, evet elimize kocaman bir sıfırı verdiler. Eğer siz birbirinizi eleştirmekten vazgeçmezseniz sıfırları çoğaltıp koleksiyon yaparsınız.

İktidarın Belediye başkanı iktidarı eleştirir, eskiler yenileri eleştirir, sonumuz hiç hayır değil. MHP’ye gelince Çakan zoruyla siyaset yapılmaya başlandı. İlçe başkanını bulmak zor. Törenlere gelen, Yönetim kurulu üyelerine sorduğumuzda temsilen ‘’ biz geldik ’’ diyorlar. Birçoğu “ onu yazma beni yaz ‘’ der gibi bakıyorlar. Anlayacağınız o hamamın taşı da aynı.

CHP, AK Parti’den daha mı Ak? Hayır, onların Deniz’i zaten kabarık. Bayramda Sn. Turpçu “Bizim listemiz herkesinkinden daha iyi ‘’ diyor. Sen onu bana anlatma, sahile çık Denize anlat.

Sevgili Çaycumalılar içinizdeki İrlandalıyı kovun. Çaycuma için birlik olma zamanı. Filyos Projesi yine meydana inecek, Madenlere işçi alınmazsa Zonguldak göç vermeye devam edecek. Filyos Projesi’ne herkes sahip çıksın. Filyos Projesi’ni siyasi malzeme yapmayalım. İktidar patisinin ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Bülent Kantarcı’nın bedava otobüsüne binelim, tüm siyasi parti, oda başkanları STK’ları hep birlikte Filyos Projesi’ni yaptık diyelim. Yoksa ne TSO ne Esnaf odası ne siyasi partiler ne de STK’lar yarın çocuklarına, torunlarına ‘’ Filyos Projesi bizim dönemimizde gerçekleşti ’’ cümlesini kuramayacak. Filyos Projesi çok önemli, gelin birlik olun, kim nerde hata yapıyor ya da kim engelliyor birlikte görün. Sn. Ünal sizde Abdülhamit takıntınızdan vazgeçin. Abdülhamit’in çok önemsediği ve bölgemizin en büyük Projesi olan Filyos Projesi; benim dönemimde, senin döneminde değil, bizim dönemimizde hayata geçsin.

Facebook’tan da öyle sağa sola sallamayı bırakın. Sallama merakı olanlar; ya Alagözler’e ya da İlhan Gedik’e gidin.

Güzel yaşanılabilir bir Çaycuma hayalimiz gerçek olsun. Hoşça kalın.

Ekspres'i Kaçırmayın...

 


Haber Okunma Sayısı : 3279
01.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın