Pass

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Uluslararası Yaşlılar gününü kutladı.

1 Ekim ülkemizde ve dünyada “Uluslararası Yaşlılar Günü’’ olarak kabul edilmiş olmasından dolayı,  Uluslar Arası Yaşlılar Gününü Kutlayan AK Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır,

Yaşlı nüfustaki artışın en fazla gelişmekte olan ülkelerin kentsel alanlarında görüleceğinin tahmin edildiğini dile getiren Özbakır,  "Türkiye'de 65 yaş üzeri nüfus, toplam nüfusun yüzde 7,9'unu oluşturmakta’’  olduğunu ve Yaşlılara saygıya ve onların temel haklarının korunmasına öncelik veren bir yaklaşıma ihtiyaç bulunduğunu belirtti. Sözlerine devam eden Milletvekili Özbakır, 

"Yaşlıların yalnızlığı, ihmal ve istismarı önlenmelidir" ifadesini kullandı.  

Yaşlanma sürecinin doğumla başlayan biyolojik bir zincir olduğunu,  Bu olguların son basamağı ise yaşlılık olarak isimlendirildiğini,  yaşlılığın daha çok organizmanın geriye dönüşü olamayan bir şekilde yıpranması, işlevlerinin bozulmaya başlaması olduğunu belirtti,  

Yaşlılığı kabullenmek, hem erdem, hem de olgunluktur.

İnsanlığı büyüten sevgidir. Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar yaşlılarımızdır.

Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz, Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.

Onlar örfümüz, âdetimiz, geleneklerimiz ve hoş sohbetlerimizdir.

Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi yeniden kuracağız.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin “1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ” nü kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla, yaşam sevinçlerimizin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1874
01.10.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın