Pass

Çaycuma’da iskambil oyununda ’hile’ yapıldığı iddiasıyla çıkan tartışma sonucu öğretmen meslektaşını öldürüp bir kişiyi de yaralayan Türkçe öğretmeni Okan A., 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Zonguldak Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu bulunduğu Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi’nden sabah erken saatlerde Zonguldak Adliyesi’ne getirilen Okan A. (34), hakim karşısına çıktı. Taraf avukatlarının ve tanıkların hazır bulunduğu davada mağdur sanık Ferhat Bulut da mahkeme salonundaki yerini aldı. Karar öncesi son sözleri sorulan Türkçe öğretmeni Okan A. pişman olduğunu ifade ederek, iki kişinin kendisine saldırdığını ve kendini savunmak için olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
Cumhuriyet Savcısının, haksız bir fiilin meydana getirdiği hiddet veya şiddetli eylemin etkisi altında suçu işlediği gerekçesiyle ömür boyu hapis yerine, iki kez 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle yargılanmasını istediği Okan A. için mahkeme heyeti Şenol Gegekoğlu’nu öldürdüğü için 12 yıl 6 ay, Ferhat Bulut’u yaraladığı için ise 2 yıl 6 ay olmak üzere toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Müşteki sanık Ferhat B. ise 2 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.



KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIMIŞTI
Mahkemeye de delil olarak sunulan görüntülerde 3 kişinin kahveden tartışarak çıktığı, Okan A.’nın, diğer iki kişi tarafından yere yatırıldığı ve Okan A.’nın cebinden çakı bıçağını çıkararak Şenol Gegekoğlu’nun üzerine koştuğu görülüyor.
12 Aralık 2014’te Gemiciler Ortaokulu’nda görevli Türkçe öğretmeni Okan A., kahvede iskambil oynarken kendisini hile yapmakla suçlayan Çaycuma İmam Hatip Ortaokulu’nda görevli Türkçe öğretmeni Şenol Gegekoğlu ve bir mağazada tezgahtar olan akrabası Ferhat Bulut ile tartışmaya başladı. Daha sonra kavgaya dönen tartışmada Okan A., çakı diye tabir edilen bıçakla Şenol Gegekoğlu (37) ve Ferhat B.'yi (34) bıçakladı. Gegekoğlu hastanede hayatını kaybederken, Ferhat B. tedavisinin ardından taburcu oldu.

Kaynak: İHA


Haber Okunma Sayısı : 2475
30.09.2015



aman
allah doğru yoldan ayırmasın hepsinin çoluk çocuğuna yazık

Kimden: Misafir | Zaman: 14.12.2015 10:43

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın