Pass

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara giden ilk hacı kafilesi Çaycuma’ya döndü. Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçaklarla akşam saatlerinde Cidde ve Medine’den Atatürk Havalimanı’na gelen hacıların yanında zemzem suyu ve hediyelik eşya getirdiği görüldü.

Kutsal topraklardan Ankara’ya gelen hacılardan Şaban Topal ile Bayram Güneş, "Çok büyük mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Daha önceden geçtiğimiz için izdihamı görmedik, üzücü olay bizim hemen arka tarafımızda gerçekleşti. Kardeşlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz " dediler.

Kardeşleri, çocukları ve Hisar Turizm şirketi yetkilisi Mustafa Erbay tarafından karşılanan Hacılar "Çok güzel duygu, her insanın yaşaması gerek. Tüm arkadaşlarımıza ve İslam âlemine oralara gitmelerini tavsiye ediyoruz. Çok ayrıcalıklı duygu. İzdihamdan önce oradan geçmiştik. Türk hacılarından orada fazla kalan yok. Çok üzücü bir olay Allah O kardeşlerimizi rahmetine kavuştursun " diye konuştular.

Hac görevini yerine getiren İlk kafilede Bayram-Fatime Güneş, Hasan Çıvak, Gülserin-Satılmış Güveç, Hayri-Nefise Karakök, Rıza Şık, Şaban Topal ve Kafile başkanı Din görevlisi merkez camii müezzini Hakkı Yaşa Çaycuma ilçesine geldi. Karşılamada sevinç gözyaşlarına hâkim olamayan Hacılar Şirket yetkilisi Mustafa Erbay’a sarılarak duygulu anlar yaşadılar.

 


Haber Okunma Sayısı : 2505
29.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın