Pass

Almanya’da kurulan HASENE Derneği Başta Afrika ülkeleri olmak üzere Dünyanın yüz ülkesine kurban gönderdi.

Kurban etlerini dağıtmak üzere 430 kişilik ekip değişik ülkelerde görev aldılar. Vekâlet yolu ile kesilen Kurbanlardan Zonguldak merkez ve ilçelerinde bulunan birçok Okul yurtlarına da Kurban verildi. Zonguldak ve Karabük illeri Kurban gözlemcisi Ekrem Bakır Herne 2 Milli görüş gözlemcisi olarak ilimize geldi.

Bakır, şunları söyledi; “2015 Kurban kampanyasında Gözlemci olarak Milli görüşün' ün HASENE yardım derneği adına, Türkiye'ye Zonguldak'a görevli olarak geldim. Öncelikle bu kutsal görevi bana Layık gören HASENE görevlilerine teşekkür ediyor, yüce Rabb'ime de bu görevi bana nasip ettiği için Şükür ediyorum. Bana bu kurban kampanyasında yardımcı olan başta Herne Fırtına spor kulübü Yönetim kuruluna, Futbolcu kardeşlerime ve ailelere, Özellikle Fırtınaspor'un Kurban sorumlusu kardeşimiz Tahir Saraç abime hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sadece Herne Fırtınaspor kulübümüzden 60 tane kurban verildi. Bu kampanya boyunca bana çeşitli Şehirlerde yardımcı olan, Mehmet Ali Ören, Perihan Dikenli, Nezahat Ateş, Hayri Kutucu, Süleyman Tulumoğlu, kardeşim Erdal Kurubaş, Metin Porsuk ve daha ismi aklıma gelmeyen dostlarımıza hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah hepinizden ve kurban verenlerden razı olsun. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin. Sizler ile 253 kurban toplayıp Derneği'mize teslim ettik, Rabbim kabul etsin inşallah Sizlerin emanetlerini kurban görevlisi olarak 100 ülkeye 430 kişilik bir gönüllü gurubu ile bunlardan bir tanesi de ben olmak kaydıyla, yerlerine ulaştırdık şükürler olsun. Bizler Dünya'nın dört bir yanında Mazlum ve Mağdurlara sizlerin emanetlerini yerlerine ulaştırmaya ve onlara sizlerin selam ve dualarını iletmeye devam edeceğiz. Sizlere de inşallah oralardan selam dualar getireceğiz. Sizlerde bizleri dualarınızda unutmayın inşallah.  Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim Güzel Vatanımızın ve bütün İslam âleminin yâr ve yardımcısı olsun. Bayramını mübarek olsun” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1978
28.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın