Pass

Çaycuma’da 2015-2016 eğitim öğretim yılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, Askerlik Şubesi Başkanı Gökhan Kara, Karakol Komutanı Ruhi Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, daire ve okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında Milli Eğitim Müdürü Özdemir şunları söyledi; “Eğitim insan hayatında hava kadar su kadar hayati önem ve değere sahip en önemli etkenlerden biridir. İnsanın hayata ve çevresine uyum sağlayabilmesi, kimlik ve kişiliğinin oluşması, bir meslek sahibi olabilmesi dünyadaki gelişim ve değişime uyum sağlayabilmesi eğitim sayesinde mümkün olmaktadır. Millet olarak çocuklarımıza göstereceğimiz ilgi ve sevgi hem bir gelişmişlik göstergesi hem de milli manevi değerlerimize bağlılığımızın bir sonucudur. Bilgi ve teknoloji hızla değişmektedir. Bu durum, en gelişmiş toplumları bile çağın getirdiği yeniliklere ayak uydurmaya ve sürekli değişime zorlamaktadır. Bu bakımdan çocuklarımızı kendi yaşadığımız zamanın şartlarına göre değil onların yetişkin olarak yaşayacakları zamanın şartlarına göre yetiştirmemiz bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Okullarımız ve okullarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim süreci hepimizin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu sürecin en iyi ve en faydalı şekilde değerlendirilmesi hem birey hem de toplum açısından hayati önem ve değere sahiptir. Eğitim kurumları arasında önemli bir yere sahip olan ilköğretim okulları bu bilgilerin temelinin atıldığı kurumlardır. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edecek olan yeni nesillere hakları olan daha kaliteli eğitim imkânları sağlamanın yollarını bulmak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek, ülkemizi muasır medeniyetin önemli bir unsuru haline getirmek için eğitimde kaliteyi artırmak ülke olarak hepimizin birinci meselesi olmalıdır.”

Kutlama programı ise Şehit Hasan Yağlı İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Törene katılan Kaymakam Serkan Keçeli, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Hepimiz çok iyi bilmeliyiz ki bir ülkenin gelişmişlik düzeyi eğitimli insan sayısıyla ölçülür. Çocuklarımızı hep birlikte bugünden, yarının dünyasında söz sahibi olacak şekilde yetiştirmek zorundayız. Çocuklarımızın eğitimin her kademesinde gerekse hayatta, öz güveni yüksek, çalışkan ve üretken vatandaşlar olmalarının yolu öncelikle ilköğretimden geçer” diye konuştu.

Öğrencilerin hazırladığı gösterilerinin ardından İlköğretim Haftası kutlama programı sona erdi.


Haber Okunma Sayısı : 2219
28.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın