Pass

İlçe Kaymakamlığı’nın hazırladığı bayramlaşma programı Öğretmen evi önünde bulunan Bahçede gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa; Kaymakam Vekili Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu SP İlçe Başkanı Burak Erol, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, ADD Çaycuma Şubesi Başkanı Şeref Köktürk, Öğretmen evi Müdürü Gürbüz Kurnaz, Belediye ve il genel meclis üyeleri daire ve okul müdürleri ve çok sayıda siyasi parti yöneticileri katıldı. Kaymakam Vekili Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Kurban Bayramın İslam alemine hayırlı olması dileğinde bulunarak; “Bayramlar, Kötülüklerin dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bu manada tüm bölge halkımıza ve ülkemize mutlu bayramlar dilerim” dedi. Ardından protokol İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Huzurevi ve şehit ailelerini ziyaret etti.

Son ziyaret Bayramlarda artık gelenek haline gelen Alagözlerin ikramı ile nihayetlendi. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Kadir Alagöz tarafından protokol ve vatandaşlara İstasyon Fatih Camii’nde bayram yemeği verildi.


Haber Okunma Sayısı : 2242
27.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın