Pass

Kurban Bayramı’nda millet olarak, ilahi mesajda emredildiği gibi ‘olanın olmayanla paylaşması’ düsturuna azami şekilde dikkat etmemiz gerektiğini belirten Başkan Çolakoğlu, “Etrafımızdaki insanların yüzlerini güldürmek ve bu vesile ile paylaşmanın manevi huzur ve doyumunu yaşayabilmek için ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizi gözetelim. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günüdür. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu, bu duygu birliğini daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel ve aydınlık yarınlara ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerime esenlikler temenni ediyor ve bu güzel Bayram gününün tüm insanlarımızın gönüllerini şenlendirmesini diliyorum. Tüm İslam alemi başta olmak üzere Zonguldak ve özellikle Çaycumalı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramı kutluyorum ” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1825
23.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın