Pass

Çaycuma Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Tarık Arslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda terör olaylarında hayatını kaybeden polis ve askerlerimizin yanı sıra Kebe’de vinç kazasında hayatını kaybeden hacı adaylarını da unutmadı.

Çaycuma Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Tarık Arslan; Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, terör olaylarında hayatlarını kaybeden polis ve askerlerimizin yanı sıra Kabe’deki vinç kazasında hayatını kaybeden hacı adaylarını da unutmayan Arslan, "Kabe'de, Arafat'ta ve Müzdelife'de edilen tüm dualar hürmetine Türk-İslam Dünyası'nın hasretini çektiğimiz, güzel ve huzur dolu günlere ulaşmasını, hak ettiği esenlik ve dirliğe kavuşmasını yüce Rabbim'den diliyorum" dedi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Çaycuma Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Tarık Arslan, mesajında şunlara yer verdi:

"Kurban Bayramı, Cenab-ı Allah'a manen yaklaşmanın, kalben yakınlaşmanın eşsiz ve mübarek bir imkânıdır. Kurban ibadetiyle birlikte, gönüllerdeki katılıklar yumuşayacak, vicdanlardaki engeller kalkacak, kardeşliğimiz üzerindeki kara bulutlar biraz daha dağılacaktır. Zira buna çok ihtiyacımız var. Her bayram bir kucaklaşma günü, her bayram bir vuslat güneşidir. İnanıyorum ki, Allah rızası için kesilen kurbanlar birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek, arş-ı alaya yükselen dua ve niyazlar, huzur ve selamet arayışımızın manevi mükâfatı olacak. Kâbe’de gerçekleşen vinç kazasında sekiz tane vatandaşımız hayatını kaybetmişken, son günlerde artan terör olaylarında iki aylık süreçte hayatını kaybeden yüzden fazla şehidimizin acısı henüz tazeyken, vatan evlatlarını beşer onar toprağa verirken, anaların, evlatların, eşlerin gözü yaşlıyken elbette bayramın bir yanını hep hüzünlü yaşayacağız. Bu vesileyle kardeşliğin, birliğin ve dirliğin hakim olduğu, şehit haberleri almadığımız, her zaman mutlu, her zaman umutlu, huzurlu bayramlar temennisiyle, ülkemizin ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Bayram'ın barışmaya, kaynaşmaya, dostluğa ve yüreklerin düğümünü çözmeye vesile olmasını, küslüklerin ve dargınlıklarını son bulmasını temenni ediyorum. Yüce Rabbim'den dileğim odur ki: Hac ibadetini yerine getirmek maksadıyla kutsal topraklarda bulunan kardeşlerimin, büyüklerimin ibadetlerini Cenab-ı Allah kabul ve makbul eylesin. Kabe'de, Arafat'ta ve Müzdelife'de edilen tüm dualar hürmetine Türk-İslam Dünyası'nın hasretini çektiğimiz, güzel ve huzur dolu günlere ulaşmasını, hak ettiği esenlik ve dirliğe kavuşmasını yüce Rabbim'den diliyorum."

 


Haber Okunma Sayısı : 2070
22.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın