Pass

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak halkının bayramını kutladı.

Milletvekili Özbakır, kutlama mesajında;  

“AK Parti Ailesi olarak, Adaylık süreci sona ermiş ve Partimizde listeler belirlenmiştir.

Şimdi AK Partinin bayrağı altında olmanın gururunu taşıyan ve Milletimize, Zonguldak İlimize hizmeti ibadet kabul eden bir misyonun temsilcileri olarak bütün enerjimizi yapılacak seçimlere vereceğiz.

AK Partide “makam ve mevkii yoktur, hizmet vardır” anlayışıyla bir ve beraber olarak, davamıza olan vefamızla, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na olan sadakatimizle yürüyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.
18 Kasım 2002’de iktidarı devraldığımızda nasıl büyük bir heyecan içerisinde olduysak,  1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan genel seçimleri de aynı heyecan ve aynı şevkle gerçekleştireceğiz. Zira her şeyin en iyisine layık olduğuna yürekten inandığımız Milletimize, Ülkemize ve Zonguldak ilimize hizmet noktasında ilk günkü aşk ve istek içerisindeyiz.
Bu duygularımız 14 yıllık iktidarımızda hiçbir zaman eksilmedi ve İnşallah eksilmeyecektir.
Çünkü; AK Parti milletin bizzat kendisidir.
Çünkü; AK Parti milletin umududur.
Çünkü; AK Parti anaların duası, gençlerin heyecanıdır.
Çünkü; AK Parti “Biz bu ülkenin sahipleriyiz” diye haykıranların gür sesidir.

Bu sebeple;

Bugün; birlik ve beraberlik zamanıdır.
Bugün; bir olma, beraber olma, iri olma, diri olma zamanıdır.
Bugün; hizmet zamanıdır.
Bugün; Milleti yüceltme zamanıdır.
Bugün; Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere emanet ettiği davamızın iktidarını yüceltme zamanıdır.
Bugün; Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun hedef belirlediği, Yeni Türkiye için Anayasa değişikliğini gerçekleştirecek çoğunluğa, 400 milletvekilliğine ulaştırma adına çalışma günüdür.

Gün, hizmet siyasetinin mihenk taşı AK Partimizi tek başına iktidara taşıma günüdür. Yüce Milletimiz vefakârdır. Kendine hizmet neferliği yapanları asla unutmaz. Hamdolsun ki bu parti ve bu hareket milletimize asla sırtını dönmemiştir ve inşallah dönmeyecektir.
AK Parti Zonguldak İl Teşkilatımızda, İlçe ve Belde Teşkilatlarımızda bütün birimleriyle şimdiye kadar hiçbir kimse asla halkımıza yüz çevirmemiş, Halkımızı bir an olsun yalnız bırakmamıştırlar.

Yenilenen Türkiye, kalkınan ve gelişerek değişen, Zonguldak anlayışından rahatsızlık duyanlar, bizim üzerimizden Milletimize ve değerlerimize saldırmak isteyenler, seçim atmosferinde terör olaylarıyla huzurumuzu kaçırmak isteyenler, bizi birbirimize düşürmek isteyenler, aramıza fitne sokmaya çalışanlar gerekli cevabı siz, Saygıdeğer Zonguldak halkından 1 Kasım 2015’te sandıkta alacaklardır.

Bu yönüyle 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak kazanılacak olan her bir milletvekilliği geleceğe bir mesaj, Türk siyaseti açısından bir milat hükmünde olacaktır.

1 Kasım seçimlerinde demokrasi kazanacaktır. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye ve Zonguldak bitmeyen bir bahara kavuşacaktır.

1 Kasım seçim sonuçlarıyla, Yüce Milletimiz Zonguldak ilimize, tüm ülkemize güven ve istikrar mesajı vereceklerine olan inancımız tamdır.

Seçim tarihine kadar tüm Zonguldak ’ta, tüm ilçe ve beldelerde çalmadık kapı, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız.
Unutmayalım ki, Zonguldak ilimiz, bizim dünümüz, bugünümüz, yarınımızdır. Her karışında anılarımız, her karışında hizmetimiz ve alın terimiz, her karışında gelecekle ilgili hayallerimiz vardır.   

Hayalleri gerçekleştirmeyi alışkanlık haline getirmiş bir davanın onurlu neferleri olarak tüm enerjimiz ve çabamızla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Sonuçta Zonguldak kazanacak, ülkemiz kazanacaktır.

Saygıdeğer Zonguldak’lılar;

Bu duygu ve düşüncelerle, Zonguldak Halkımızın ve Türk-İslam âleminin mübarek KURBAN Bayramını kutlar; memleketimiz ve insanlık için kalıcı barış ve huzurun hâkim olduğu günlere vesile olmasını dilerim" dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1807
22.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın