Pass

Çaycuma Spor Kulübü 2015-2016 sezonun açılışını evlenme teklifiyle yaptı.

Çaycuma Spor Kulübü yöneticileri, oyuncuları ve aileleri ile birlikte sezon açılışında bir araya geldiler. Dualar eşliğinde kurban kesilerek başlayan açılışta Çacycumaspor, Çatalağzı Demirspor ile açılış maçı yaptı.

Sezon açılışı kurban keserek dualar eşliğinde açılırken, şehitlerimizin içinde saygı duruşu da yapıldı.

Çaycuma Şehir Stadında yapılan açılış töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Köktürk; “Spor barış, dostluk ve kardeşliği temsil eder. Son yıllarda gençliğimizin spordan uzaklaştığını farklı yönlere odaklandığını gözlemlemekteyiz. Ailelerimize büyük iş düşüyor. Çocuklarımızı spora yönlendirelim. Rekabeti, paylaşımı ve dostluğu öğretelim” dedi.

Köktürk, “Son zamanlarda yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza, şehit olan asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, terör örgütü PKK’yı lanetliyoruz. Sezon açılışımızda yanımızda olan Çatalağzı Demirspor Yönetici ve futbolcularına teşekkür ediyor, 2015-2016 sezonunun Çaycumaspor’a ve tüm takımlarımıza başarı getirmesini diliyorum” dedi.

    

Çaycumaspor’un başarılı futbolcusu Erdinç, açılış maçında kız arkadaşı Kezban Tekin’e evlenme teklifi yaptı. “Benimle Evlenir Misin” yazılı pankartı arkadaşlarıyla birlikte açtılar. Erdinç, kız arkadaşı Kezban Tekin’den “Evet” cevabını alınca tribünlerden alkış aldı. Çaycumaspor’umuz sezonu evlenme teklifiyle açmış oldu.

Çaycumaspor açılış konuşmalarının ardından Çatalağzı Demirspor ile yaptığı hazırlık maçını 5-2 kaybetti. Çatalağzı Demirspor’un gollerini  Anıl, Ali, Fuat, Furkan ve Burak attı, Çaycumaspor’un gollerini ise penaltıdan Buğra ve Fevzi attı.

Hakemle tartışan Çaycumaspor’lu Buğra 75. Dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçtan sonra açıklama yapan Çaycumaspor Teknik Sorumlusu Teoman Temelkuran; “Takım içerisinde eksiklik lerimiz var. Ayrıca istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İmkânlarımız doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV olarak Çaycumaspor’umuza başarılar diliyoruz. 

  


Haber Okunma Sayısı : 2734
20.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın