Pass

   

Zonguldak’ta polisin ‘Dur’ ihbarına uymayan 65 yaşındaki Celalettin Y., ormanlık alana kaçarak izini kaybettirmeye çalıştı. Silah seslerinin duyulduğu mahallede gergin anlar yaşanırken, mermisi tükenen Celalettin Y., ikna edilerek karakola götürüldü.   

İddialara göre Kdz. Ereğli ilçesinde yaşayan İ.G.; eşinin Kozlu’da ikamet eden başka bir kişinin yanına kaçması üzerine eşinin geri dönmesi için Celalettin Y. ile tanışarak yardım istedi.
Bir yıl önce Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan kaçan 65 yaşındaki Celalettin Y.’nin de, İ.G.’ye bin lira karşılığında eşinin geri dönmesini sağlayacağı konusunda anlaştığı öne sürüldü. Kozlu ilçesinde G.Y.’nin yanına gelen ikili; tekrar Ereğli ilçesine birlikte dönmek istedikleri sırada anlaşmazlık yaşandı.
Asayiş uygulaması yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 67 LF 005 plakalı otomobili durdurmak istedi. Anlaşmazlığın yaşadığı sırada polis ekiplerinin durdurduğu otomobilden İ.G.'nin evrakları göstermek için indiği sırada; yanında bulunan ruhsatsız tabancasını çeken Celalettin Y., polis memurlarına ateş açmak istedi. Direksiyon koltuğuna geçen Celalettin Y., Kavaklık mevkiine doğru kaçmaya başladı. Polisin “Dur” ihtarına uymayan zanlı, Hürriyet Caddesi’nde otomobili bırakarak ormanlık alana kaçtı.

MERMİSİ BİTİNCE TESLİM OLDU
Ormanlık alanda gizlenmeye çalışan Celalettin Y., polislere 3-4 el ateş açınca çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri de karşılık verdi. Polis ekipleri çelik yelek giyerek bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Mahalle sakinlerine ise pencerelerden uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu. Bir süre daha devam eden olayda, mermisi tükenen Celalettin Y., polislerle pazarlık yapmaya başladı.
Pazarlık sonucu ikna olan Celalettin Y., polis otosuna bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı. Kaçan bir kişinin polise ateş ettiği haberini alan vatandaşlar ise Celalettin Y.’yi linç etmek istedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Celalettin Y., gazetecilerin “Neden polise ateş açtınız?” sorusuna da “Ben kimseye ateş açmadım” dedi.
Öte yandan G.Y. ve İ.G. de gözaltına alınırken, Celalettin Y.’nin 8 ayrı suçtan arandığı öğrenildi. Sağlık raporu için hastaneye getirilen Celalettin Y.; ifadesi alınmak üzere tekrar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.//iha


Haber Okunma Sayısı : 1680
19.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın