Pass

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü adı altından sosyal paylaşım sitesinden mesaj yayınladı.

Özbakır; “19 Eylül'ün yurdumuzun her yerinde "Gaziler Günü" olarak kutlanması, gönlümüzde yerleri her zaman farklı olan kahraman şehitlerimize, cesaret timsali gazilerimize karşı vefa borcumuzu bir nebze de olsa sunma imkânı vermiştir. 
Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan, şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır.
Ülkemizin huzuru ve güvenliğini bozmayı hedefleyen bu alçak saldırıyı düzenleyenler şunu bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin hiçbir döneminde, en zor şartlarda bile şer odaklarına boyun eğmemiş ve bundan sonra da eğmeyecektir.
Vatanımızın birliğini korumak, dirliğini sağlamak ve esenliğini devam ettirmek amacıyla; canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş kahraman gazilerimizin ve ortaya koyduğu fedakârlıklarının, her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimizin milli ve insani bir görevidir. 
Gazilerimizin taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları konusunda devletimiz imkânları nispetinde gereken duyarlılığı göstermeye devam etmektedir ve edecektir. 
    Bu duygu ve düşüncelerle, Gaziler Gününü kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, daha önceki zamanlarda yurdumuzun dört bir yanında şehit olan tüm evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, hayatta olan gazilerimize minnet, şükran, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 1776
18.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın