Pass

 

17 Eylül’de Ankara’da gerçekleşen TOBB’un da aralarında olduğu 261 sivil toplum kuruluşunun destek verdiği “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet Buluşması” çok geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Çaycuma TSO’nun da 1 otobüsle katıldığı yürüyüş etkinliğinde Türkiye teröre karşı tek ses oldu.

Sıhhiye Meydanı’ndan başlayarak Türkiye Cumuhuriyeti’nin kurucu Meclis Binası’na yürüyen, teröre olan tepkinin bayrak ve düdük sesleri ile tek vücut olarak gerçekleştirildiği buluşmaya yüzbinlerce insan katıldı. 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yürüyüşün sonunda seslendirdiği ortak açıklamada teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz” diye konuştu.​

Etkinliğin sonunda Birinci Meclis’in balkonundan ortak açıklamayı seslendiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, şunları söyledi: “Öncelikle bugün bu anlamlı organizasyonu gerçekleştiren meslek kuruluşlarımıza, sendikalarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve bizi yalnız bırakmayan Türkiye’nin dört bir tarafından Ankara’ya gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün buraya gelen insanlar ülkemizin, milletimizin, devletimizin birliğine ve bütünlüğüne sahip çıktılar. Hep birlikte teröre karşı milli bir duruş sergilediler, milletimizin kardeşliğini gösterdiler” dedi.

Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık’da etkinliğin ülkemizdeki birlik ve beraberliğin somut göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Türkiye Birlik, beraberlik içinde geleceğe kararlılıkla yürümek istiyor. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, birbirimizin kardeşiyiz. Bu vatan, bu ülke, bu bayrak hepimizin. Hep birlikte Türkiye’yiz. Çaycuma TSO olarak katılım sağladığımız bu yürüyüşte Türkiye olarak yeni acılar yaşamamak dileğiyle bir kere daha “Teröre Hayır Kardeşliğe Evet.” dedik.”


Haber Okunma Sayısı : 1989
18.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın