Pass

Çaycuma Belediyesi eski AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Muslu’nun oğlu, 3 gün önce işyerinde kendini asarak intihar eden 41 yaşındaki Eray Muslu’nun cenazesi toprağa verildi. 

Muslu’nun cenazesi sabah saatlerinde Çaycuma Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınarak Çay Mahallesi’ndeki evine götürüldü. Oğlunun ölüm haberini alınca Hac görevini yarıda bırakıp gelen Baba Mustafa Muslu oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul ederken okunan Kuran-ı Kerimin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Çaycuma Merkez Camii’ne götürüldü.
Öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Mithat Gülşen,  CHP Zonguldak eski Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, ZONHAV Müdürü Hasan Özşahin, Çanakçılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakçı, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından, Eray Muslu’nun cenazesi Şehir Mezarlığına defnedildi.


Haber Okunma Sayısı : 2834
18.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın