Pass

    Türkiye de beklide ilk defa yaşanan; en heyecansız seçim için, Milletvekili adayları bugün açıklanıyor. Ülke heyecansız bir Seçime giderken, Çaycuma Ak Parti 3. sırası için oldukça heyecanlı ve istekli görünüyor.

    Çaycuma 3. Sırayı alabilecek mi? Hadi aldı diyelim, 3. Sırada kim olmalı, Mithat GÜLŞEN mi, Bünyamin BOSTANCI mı, Bayram BERBER mi… Kim bu sıralama da olacak ve durumu nasıl değiştirecek. Bu soruların yanıtı yarından sonra vermeye çalışacağım.

    Sonuç olarak iktidar partisinden Milletvekili çıkartmak isteyen Çaycuma, bu sefer istediğini alabilecek mi???

    Hep beraber bugün göreceğiz, Bu konuda ben biraz Çaycuma'lılık yaparak İktidardan da, Muhalefetten de bir olsun ama Çaycuma'lı olsun diyorum.

  ZAMANSIZ AYRILIK...

  Son Günler de canım öyle sıkkın ki İlçemiz de bir hafta da iki intihar, Pehlivanlar Mahallemizden iki sevilen insan her ne sebeptendir bilmiyorum ama bizi terk edip gitti, Arkasında binlerce sevenini bırakarak. Akşamları birlikte oturduğumuz, Hafta sonlarını Balat'a çıkarak geçirdiğimiz Eray'ımız, Kuaför Şahin'i, Bankacı Erol'u, Zabıta Müdürü Mürsel'i, Polis arkadaşı Kazım'ı, Elektrikçi Cengiz'i, Gazeteci Ercan'ı ve birçok arkadaşını, kızlarını, Haçta bulunan Anne ve Babasını terk edip gitti.

    Eray kardeşim hiç zamanımaydı ayrılığın.

  Güzel insan Ruhun Şad Olsun arkadaşların ve sevenlerin seni çok özleyecek.

RAHATSIZSAN ÜLKEYİ TERK ET

    İlçemizde ki bu acıların yanı sıra, Ülkemizde yaşayan Terör olayların da hayatını kaybeden canlarımız için de içimiz kan ağlıyor. PKK'nın eş Başkanı Selahattin DEMİRTAŞ Şerefsizi çıkmış Tür Bayrağı bizi tahrik ediyor diyor, Lan p…….. Türk Bayrağından Rahatsızsan S……… Git.

Hoşça Kalın, Bizimle Kalın…


Haber Okunma Sayısı : 1774
17.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın