Pass

 Sevgili Okurlarım

Öncelikle yine hepimizi derinden üzen Zonguldak’ımızın Beycuma beldesi ile Kozlu ilçemizde şehit verdiğimiz evlatlarımıza ve bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

Anne babalarına, ailelerine, sevenlerine, sevdiklerine Beycuma halkamıza, Kozlu halkımıza, ülkemize baş sağlığı diliyorum. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın. Terör olaylarını da gerekçe ne olursa olsun şiddetle her zaman olduğu gibi lanetliyoruz.

Sevgili Okurlarım

Tarih, insanların olduğu gibi milletlerinde zor zamanlarına şahit olmuştur. Toplumun her ferdini imtihan çemberinde geçtiğimiz şu günlerde yüreklerimiz buruk, dualarımız yanıktır.

İşte zor süreçler geçiren milletimiz, önceleri olduğu gibi şimdi de sırt sırta, omuz omuza vererek özde ve sözde kardeşlik duygularıyla Allah’ın izniyle bu süreçlerden geçecektir.

Yeter ki biz fert olarak ülke olarak, yüce Allah’ın Maide Süresi 103.ayetinde belirtilen “topyekûn Allah’ın ipine sımsıkı sarılın, parçalanıp bölünmeyin Allah’ın size olan nimetini hatırlayın

Hani sizler birbirinize düşmandınız da o kalplerinizi birleştirmişti.

İşte onun bu nimeti sayesinde kardeş oluştunuz. “Buyururken

Sevgili peygamberimiz de(mümin o kimsedir ki elinden, dilinden, gücünden, kuvvetinden kimsenin zarar görmediği )herkesin emin olduğu kimsedir.

Sevgili Okurlarım

Mealini verdiğim ayeti kerimeye ve peygamberimizin hadisi şerifine kulak verip, emirleri fiiliyata gerçekleştirdiğimiz zaman bu zorlu süreçten, ağır imtihanlarından Allah’ın yardımıyla aşacağız

Yeter ki özde ve sözde kurana ve peygamberimizin hadislerini uygulayalım

Ancak bizi de bu kardeşlik duygularımızı yok etmek isteyenler etrafımız ateş çemberine çekmek isteyenlerin hainlerin olduğunun bilincindeyiz. Bu karanlık oyunlara bu necip millet asla gelmeyecektir.

Bugün İslam coğrafyasında yaşananlar kadınlarımızın, çocuklarımızın tarihimizi kültürümüzü dinimizi imanımızı yok etme cabasından olanların hangi noktalara erişmek istediklerini bu millet sanırım, farkındadır. Farkında olmak istemeyenlerde farkında olmak zorundadır.

Sevgili Okurlarım

Evvela Allah’ın yardımını isteyeceğiz. Huzurumuzu pusulara düşürmeye, vicdanımızı, köreltmeye, çalışanlara birlik ve dirliğimizi kardeşliğimizi sona erdirmek isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz.

Dik duracağız, birlik olacağız.

Unutmayalım dünya bize biz birbirimize emanetiz. Allah izin verirse her gecenin sabahı olur. Rabbim hiç birimize ve ülkemize gücümüzün yettiğinden fazla yük yüklemesin

Her perşembe saat 20.000 ile 21.30 arasında farklı konu ve konuklarımla Naim Hocayla muhabbet saati programım ile sizlerle birlikte olacağım

Adresimiz: caycumatv.net

Cumamız mübarek olsun. Allaha emanet olun


Haber Okunma Sayısı : 1868
17.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın