Pass

   Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda,teröristler tarafından zırhlı aracın geçişi sırasında bomba patlatıldı.3 şehitden biri olan 3 yıllık polis memuru Çağdaş Arslan 'ın baba ocağına ateş düştü.

 Beycuma beldesinde ikamet eden Adnan ve Sibel Arslan'ın iki çocuğundan biri olan Çağdaş Arslan, geçtiğimiz yıl tayin olduğu Mardin'de PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit oldu. Üç yıl önce polis memuru olan 23 yaşındaki Arslan'ın baba ocağına ateş düştü. Baba Adnan Arslan, evlerinin önünde taziyeleri kabul ederken, anne Sibel Arslan ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına hakim olamayan babayı İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis müdürleri ve polis memurları teselli etti. Dev Türk Bayrağı'nın asıldığı taziye evine gelen belde sakinleri; aileye başsağlığı diledi. Ailenin en son iki gün önce Çağdaş Arslan ile görüştüğü öğrenilirken, kız kardeşi Çağla Arslan'ın hemşirelik bölümü okuduğu öğrenildi. Beldeye Türk Bayrakları asılırken, şehidin cenazesinin 14:30 da Çaycuma Havaalanına karşılanarak,ikindi namazının ardından Beycuma  Karadere köyünde defnedileceği belirtildi.

  Şehitlerimize  Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun.'


Haber Okunma Sayısı : 1879
16.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın