Pass

Çaycuma Ak Parti ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı kahvaltı ortamında gerçekleştirdi.

Çaycuma Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından bir otelin bahçesinde Danışma Kurulu toplantısını kahvaltılı bir şekilde gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Kadın kolları, Gençlik kolları, delegeler, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

 

Toplantı ilk olarak divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Ardından saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı söylendi. Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmasında, “Bizler Ak Parti olarak daha güçlü ülkeler arasında olmamız için büyük fedakarlıklar yaptık” dedi. Çolakoğlu; “Bizler Ak Parti olarak vatanımızın daha huzurlu bir ortamda olmaları için ve daha güçlü ülkeler arasında olmamız için büyük fedakârlıklar yaptık. Bu kahvaltının sonunda toplantımıza devam ederek, neler yapmamız gerekiyor konusunda istişarelerimize devam edeceğiz. İlçe başkanlığına geldiğimiz günden buyana sizlerle beraber bir seçim dönemi geçirdik. Geçirdiğimiz seçim döneminde yaşadığımız eksiklikleri bu seçim döneminde yakalamamız gerekiyor. Eksikliklerimizi tamamlamak için, köylerde düğünlerde, cenazelerde ve kahvelerde hep birlikte olarak çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Türkiye önemli bir virajdan dönüyor. Herkes Türkiye’de bir kaos ortamı oluşsun ve Türkiye 90 lı yıllara geri dönsün hesapları yapılmaya başladı. Bizler Ak Parti olarak bunlara boyun eğmeyeceğiz. Önümüzde bir seçim takvimi var. 1Kasım gerçekten bizler için çok önemli bir tarih olacaktır. Ak Parti’nin 2023 ve 2071 hedeflerine yolumuza hiçbir engel çıkmayacak şekilde devam edeceğiz. Bunlar sizlerin gayreti ile olacak. Bizlerin olağan genel kurulunda olmamız bizler için ülkemize ve vatanımıza yapmış oluğumuz bir hizmettir. Sizlerle birlikte 1kasımda yine yola çıkacağız. Köy köy, mahalle mahalle dolaşarak, Ak Parti’nin dünya için yapmak istediklerini anlatacağız” diye konuştu. İl Başkanı Zeki Tosun, 1 Kasım seçimlerine iyi bir şekilde hazırlanacaklarını, İnşallah kaybettiğimiz oyları ülkemizde geri alacağız. Sizlerle birlikte tek tek kapıları çalarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

“AK PARTİ’SİZ HÜKÜMET KURULMAZ”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Türkiye çok zor dönemlerden geçiyor. Kişiler ve zaman değişe bilir. Ama kurulduğu günden bu yana 14 yıldır gruplarını sağlamlaştırmış bir parti Ak Parti. Seçim döneminde Çaycuma’da çok güzel seçim çalışmaları yaptık. Çaycuma’ya geldiğimde teşkilat arkadaşlarımda heyecan gördüm, bu nedenle beraber çalışmaktan büyük zevk aldım. Ak Parti bu ülkenin bir omurgası. Ak Parti’siz bir hükümet kurulamadığı için bu durum ortaya çıktı. Ak parti ilk defa kurulduğu günden buyana tek başına iktidar olamadı. Bunun için bir ortağa ihtiyacı oldu. Yapılan değerlendirmelerde MHP ile ortak bir hükümet kurulabileceği ortaya konuldu. Ancak Devlet Bahçeli’nin biz hiçbir koalisyonda yokuz” erken seçime gidilmesini öngördü. Geriye kalan CHP ile çok derin görüş ayrılıklarımız olduğu için koalisyon kurmamız imkânsız oldu. Bundan dolayı erken seçime gidildi. Bizler aile fertlerimizden çok bizler teşkilat görevlilerimizle bir araya geliyoruz. Bizler için teşkilatımızın fikri ve düşüncesi önemlidir. Partinin amacı millete hizmet etmektir. MHP olumlu davranmış olsaydı şuan hükümet kurulmuş olurdu. Artık önümüzde yeni bir dönem var. 1 Kasımda yeniden seçimin tekrarı yapılacak. İnşallah eskisinden daha güçlü olmak kaydıyla, bu seçimleri hep beraber atlatacağız. Vatandaş buna hazır. Bizlerinde teşkilat olarak buna hazır olmamız lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimi en iyi şekilde atlatmamız lazım. Eğer 7 Haziran’daki tablonun tekrar yaşanmasını istemiyorsak maddi manevi gücümüzü ortaya koyarak daha çok çalışacağız. Tek başına iktidar olmak için elimizden ne geliyorsa onu yapmak zorundayız. Bu ülkenin her şeye rağmen tek parti Ak Parti’ye ihtiyacı var” dedi. Konuşmaların ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.


Haber Okunma Sayısı : 2028
13.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın