Pass

Çaycuma’nın Perşembe-Nebioğlu karayolunda, kamyonetin traktöre çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 ağır toplam 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 21.50 sıralarında meydana geldi. Erdal Çilesiz (50), idaresindeki 67 DK 992 plakalı traktör seyir halinde gider iken traktörün reflektör lambasının yanmaması sonucu arka yönden gelen Ünal Gebedek (24) yönetimindeki 67 YC 945 plakalı kamyonet traktöre arkadan çarptı. Meydana gelen kazada kamyonet sürücü Ünal Gebedek kazada yaralanırken, yanında yolcu halinde olan Tolga Ayvaz (18) isimli şahıs ise araçtan fırlayarak ağır yaralandı. Yine aynı araçta olan 17 yaşındaki Kerim Sarıoğlu ise hafif şekilde yaralandı. Reflektör lambası yanmayan traktör sürücüsü Erdal Çilesiz ve eşi 50 yaşındaki Güldane Çilesiz ise hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar olay yerine 12 ambulansın gelmesiyle Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyonetin traktöre çarpmasıyla yola devrilmesi sonucunda karayolu her iki yöne akışı durdu. Kısa bir zaman sonra olay yerine gelen çekici yardımıyla devrilen kamyonet ise kaldırıldı. Ağır yaralı olan Tolga Ayvaz tedavi için  Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine Kaldırıldı.

Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor. 


Haber Okunma Sayısı : 2089
11.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın