Pass

     Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Çaycuma Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı önderliğinde İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Sağlık Grup Başkanı Gökhan Kılıçaslan, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Coşkun Ulutaş, Türk Diyanet Vakfı Başkan Yardımcısı Erdal Oruçoğlu, Müftülük V.H.K.İ. Yalçın Gencer’in katılımıyla Kaymakamlıkta toplandılar.

    Çaycuma Kaymakamlık makamında ilçe Kaymakamı Serkan Keçeli başkanlığında toplanılarak 2015 yılı Kurban hizmetleri konusunda Çaycuma’da yapılacak çalışmalar ve hizmetler konusunda önemli kararlar alındı.

    İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ile yaptığımız görüşmede “Kaymakamımız önderliğinde toplandık. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve değerli daire amirlerimizle birlikte çok önemli kararlar aldık. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile kurban ibadetinin önemini binaen kurban kesmenin tüm şartlarını konuştuk. En nemlisi de kurbanlarımızın hiçbir ücret alınmadan Çaycuma Belediyesi mezbaha nesinde kesilmesi onuşunda kararların alındığı toplantıda, kesilecek kurbanlarımızın helalinden, hijyenine kadar her haliyle dikkat edilmesini görüştük. Çaycuma’mız da kurbanlarımızın televizyonda gördüğümüz o çirkin görüntülerde olduğu gibi, önüne gelen her yerde kesim yapılmayacak. Yaptığımız ibadetin değerini bilerek daha sağlıklı ortamda kesip, çevremize de duyarlı olacağız diyerek, ilçemizde kurban bayramı yaklaşırken kurulan bu heyetteki başka Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere hayırlı bir hizmette bulunan tüm daire müdürü arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 1497
11.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın