Pass

     

    Çaycuma Belediyesi ilçeye bir araç daha kazandırdı. Yeni alınan Belediye Otobüsü, Çaycuma’daki ÇOMBÜS filosuna katıldı. Otobüs, ilçe merkezinden kapalı pazaryerinin de yer aldığı yeni Köy Minibüsleri Terminaline ücretsiz servise başladı. Engellilere de uygun modern, klimalı 47 kişilik otobüs için yeni güzergâh belirlendi. Kapalı Pazaryerinden kalacak olan Belediyenin ÇOMBÜS’ü; Mezbaha, Erkek Yetiştirme Yurdu, Atatürk İÖO, Vergi Dairesi, Emniyet, Yeşilkent sitesi, Belediye, katlı otopark, Nihat Kantarcı caddesi, Sosyal Tesisler kapısı, Karayolları, Kültür Sarayı, Korudüzü, Denizkızı Kavşağı’ndan yeniden pazaryerine ulaşacak. Gün boyu sürekli çalışacak olan Belediyenin ÇOMBÜS’ü vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

    Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni alınan otobüsün Çaycuma’ya hayırlı olmasını dileyerek,  engelli yurttaşların rahatlıkla binebilmeleri için bu aracı özellikle tercih ettiklerini ifade etti. Başkan Kantarcı, “Çaycuma bir trafik keşmekeşi içinde boğuluyordu. Toplu taşıma gibi bir kavram geliştirilmediği için herkes özel otomobilini kullanmak zorunda kalıyordu. ÇOMBÜS projemizi adım adım hayata geçiriyoruz. Hemşerilerimin kent içinde otomobilleri ile vedalaşma vakti geldi. “dedi.

    ÇOMBÜS GÜZERGÂHLARI İÇİN TIKLAYINhttp://caycuma.bel.tr/kent/combus.htm

 


Haber Okunma Sayısı : 2056
11.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın