Pass

 Çaycuma 1 Kasımda yapılacak seçimlere hazır.

    Geçtiğimiz hafta ilçemizden AK parti adına 3 kişi AK parti Genel Merkezine Milletvekili Aday Adaylığı için müracaatlarını yaptılar.

    Kimdi bu isimler?

    Çaycuma’nın Kurucu İlçe Başbakanı Bayram Berber, 2 dönem ilçe başkanlığı yapan Bünyamin Bostancı ve iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Mithat Gülşen, evet bu değerli üç ismi İlçe Başkanı Ahmet ÇOLAKOĞLU ile konuştuk. Çolakoğlu partimden kim aday gösterilirse sonuna kadar teşkilatlarımızla birlikte arkasında olacağını ifade ederken, geçen hafta ki röportajımda yazdığım aday değilim konusunu gündeme getirdim.

    Sn. Çolakoğlu röportaj sırasında ben aday değilim diye net bir ifade kullanmamasına rağmen ben öyle hissettim ve bu şekilde yazdım dedim, gerçekten Çolakoğlu’nun röportajının içeriğinde böyle bir ifade yok, ben kendi hissiyatımla böyle bir yazı yazdım.

    Yerel bir gazete benim bu röportajımı konu alarak ilçe Başkanı genel merkezde yatmış, kapılarda dolaşmış, tatile gitmiş, geri dönmüş, mışta muşta yuvarlayıp durmuş, köşe yazısı yazan arkadaşıma bilgi veren o iki kişi yanlış bilgi vermiş, doğrusunu ben Çolakoğlu’yla yaptığım sohbet sonrasını sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Çolakoğlu çok samimi bir dille ben İlçe Başkanlığı içinde aday olamadım o süreci arkadaşlarım çok iyi biliyor.

    Milletvekilliği içinde herhangi bir müracaatım söz konusu değildir, fakat bu süreçte genel merkezde milletvekillerimizle, genel başkan yardımcılarımızla her zaman olduğu gibi bir araya geldik. İlçe Başkanı olarak bunlar doğal ve olması gerek şeyler, eğer bir İlçe Başkanı genel merkeze gitmiyorsa, meclise gitmiyorsa o zaman bir anormallik aranmalı, gitmiyorsa o zaman sorundur. Partililerle istişare etmek bizim görevimiz. İlçe Başkanlığına aday olmadığım halde ilçe Başkanlığı görevine genel merkezimiz beni uygun gördü. Ve Zonguldak’ın en önemli ilçesi olan Çaycuma da ikinci defa İlçe Başkanı olarak görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. Genel merkezin vereceği tüm görevleri de seve seve yerine getirmeye de hazırım, dedi. Sn. Çolakoğlu’nun bu dönem Çaycuma’dan bir vekil çıkacağı konusunda istekli olduğunu, maddi manevi tüm teşkilatlar olarak bu sorumluluğun bilincinde olduğunu,  AK partinin tek başına iktidar olacağını vurguladı.

    Anlaşılan Çolakoğlu bu dönem Çaycuma’yı uçuracak ya, ilçe Başkanı olarak, ya da Milletvekili olarak. Hoş çakalın Ekspres ve Çaycuma TV de kalın.

 


Haber Okunma Sayısı : 1857
10.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın