Pass

     Sevgili okurlarım… Evvela bizse bu vatanı emanet eden, şehitlerimizin kanlarından alınan göklerde dalgalanmakta olan bayrağımız yere inmesin, minarelerden beş vakit Alla hu Ekber sedaları susmasın.

Benim bacımın anamın komşumun ülkemin hanım kardeşlerime ne mahrem bir el değmesin diye ülkemizin ve İslam coğrafyasının haysasiyetini onuruna,şerefine,namusunu korumak uğruna şehit olan bütün şehitlerime Allahtan rahmet diler, gazilerimize yaralılarımıza Allahtan (safii) sıfatıyla şifalar diliyor.

    Ülkemizin başı sağ olsun rabbim şehitlerimizin yakınlarına ve ülkemize sabırlar versin.

    Kıymetli okurlarım Hz. Allah en fal süresin de Allah’a ve resulüme itaat edin birbirilerimizle çekişmeyin. Sonra içinize bir korku düşer heybet ve kudretimiz elden gider. Sabırlı olun çünkü Allah sabredenleri sever derken bizler şuncu, buncu diyerek birbirilerimizin sözlerini buz edmedik mi,sözlerini yemedik mi ?

Zikir, fıkır nedeniyle, parti, patırtı nedeni ile birbirilerimizi sevemedik Allaha itaat etmek sadece şekilde kalmadı mı ?

    Allah’a ve resulüne itaat eden, emir ve yasaklara uymaz mı?

    Sevgili peygamberlerimiz (buhar ide müminler birbirlerine olan bağlılık birbirlerine kenetlenerek inşa edilmiş bir binanın tuğlaları gibidir, derken Kitabı, kıbleleri, rabbi, bayrağı vatanı bir olanlar ne derecede birbirimize güvenebildik nede sevebildik ne de birbirimize kenetlene bildik.

   Bizim hem din kardeşliğimiz hem de Âdem’le Havva annemize varan kan bağımız yok mu bunların neden bilincinde değiliz?

    İşte bu zayıf noktalardan istifade ederek iç ve dış hainler bizi bugünkü hale getirdiler. Yıllardır Osmanlının intikamını alabilmek için pusuda bugün ki günleri beklediler. Osmanlının gerileme devrine bakarsanız bu tablo önünüze gelir. Senin güçlü ve kuvvetli olman birlik olmanı her bakımdan büyümen dış güçlerin rahatsız ettiğininsen de bilincindesin. Meselenin su ve bu siyasi veya su veya bu lider meselesi olmadığının herkes farkında ama şahsi menfaatler sebebiyle birileri düşmanlarının bu oyunlarına destek vermiyor mu?

Bu ülkede hepimizin değil mii??

    O halde tek vücut tek yürek olabilme zamanı gelmedi mi kardeşlik kavramı e zaman hem fiili hem de kavli olarak gerçekleşecek.

    Şükür son zamanlarda halkımızda biraz bu şuur oluştuğunu görüyorum.

    Ey medya ülkemizi seviyorsanız Allah aşkına şahsı çıkarlar ve rantları bırakıp bu necip milletin önüne geçin kol kola, omuz omuza sizler önde biz arkada demokratik cevherler içinde yürüyelim. Şuanda ülkemizin buna şiddetle ihtiyacı var. Haydi, görelim sizi.

    Ey siyasiler:  sağ duyuru çağrıları bırakın bu çağrıyı fiilata, eyleme dönüştürün. Birbirilerinizi kınamayı bırakın çünkü sizlerde biliyorsunuz ki bu süreç çok hassas konularda tüm siyasilerimiz, medyamız, halkımız bir olmadı mı ?

    Bu birlik beraberlik kardeşlik için hala bekleyeceğiz mi yoksa iş işten geçtikten sonra 77 milyon insanlarımızın –insan coğrafyasının parmakları ahirette yakalarında olur.

Dünya bize biz birbirimize emanetiz. Cumamız mübarek olsun.

Allaha emanet olun…

 


Haber Okunma Sayısı : 1869
10.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın