Pass

     Kahraman 30 silah evladımız şehit olmuştur. Kahraman 8 Fidanımız ise yaralanmış, yaralıların tedavilerine hâlihazırda devam edilmektedir.

    Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına  ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman evlatlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

Biz biliyoruz ki şehitler Ölmez. Vatanımızda bölünmez.

    Bölücülere karşı her türlü mücadeleyi de yaparız evvel Allah

    Gündemde Terör, Suriyeli mültecilerin kaçış yolunda yaşadıkları trajedi var. Irak’ta kaçırılan Türkiyeli işçiler ve DAEŞ’ e karşı yapılan operasyon.

    Hemen geriden Esad ve İran gündemde ve tabi bir de döviz ve borsalardaki dalgalanmalar.

Bu hafta böyle geçti. 30 Şehidimiz var. İçimiz kan ağlıyor ve son aldığımız haberle bir kez daha yıkıldık. Hakkâri Dağlıca da 16 Askerimiz, Iğdır’da da 14 polisimiz şehit oldu.

    Türkiye gündemi, Zonguldak gündemi, Çaycuma gündemi Karmakarış oldu.

   Önümüzde AK Parti kongresi var. Ondan sonraki hafta Kurban bayramı ve zaten Eylül bitti. Ekim’de topu, topu dört hafta var. Görünen o ki, Seçim havasına Ekim’de gireceğiz. 4 haftada kampanya bitecek. Toplam 8 büyük miting.

    BBP ve SP ile bir seçim ittifakı olur mu bilmiyorum. Bu konuda geçen seçimde SP, CHP ile bile masaya oturduktan sonra, olmaz olmaz demeyin. Her şey mümkün, Türkeş’ten sonra, Fatih Erbakan da AK Parti listesinden milletvekili olabilir, Necmettin Aydın’da olabilir,

   AK Parti’de aday adayı olarak başvurularını yenileme süresi sona erdi. AK Partinin Zonguldak’tan gösterilecek adaylardan çok 3.sıranın merkezden mi ilçelerden mi olacak olması daha çok merak konusu.

    3.sıra için Çaycuma ümitli. AK Parti iktidarı süresince 5.sıra 4.sıra verilen Çaycuma bu dönem 3’te kararlı.

    Pek bir seçim heyecanı yok.  Seçim büroları açılmadı, miting de yok, afiş de. Sessiz ve sakin bir seçim yaşayacağız gibi. Bu şartlarda yüksek bir katılım olmayabilir. Burada en büyük görev gazete ve TV’lere düşüyor. Ekspres Gazetesi ve Çaycuma TV olarak biz hazırız.

    Sonuçta yeni bir dünya kurulacak, Türkiye de diğer mazlum milletlerle o yenidünyada ki saygın yerini alacak.

    Sağlıcakla kalın Ekspres ve Çaycuma TV’de Kalın…

 


Haber Okunma Sayısı : 2501
08.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın