Pass

   Iğdır’da terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırıda şehit düşen Polis Memuru Yusuf Yelkenci’nin Zonguldak’ta bulunan baba ocağına ateş düştü. 
   Iğdır’ın Aralık ilçesinde düzenlenen hain saldırıda şehit olan Polis Memuru Yusuf Yelkenci’nin (27) Zonguldak’ta bulunan baba ocağına ateş düştü. Kozlu ilçesinde bulunan baba evine gelen yetkililer, şehit polisin ailene acı haberi verdi. Şehit haberi ile birlikte aile gözyaşlarına boğuldu. Şehit haberini alan baba Nevzat Yelkenci ise güçlükle ayakta durdu. Baba Yelkenci, “En son akşam görüştük. 6 senedir orada görev yapıyordu. Küçüklükten beri polis olmak istiyordu. Kaderi buymuş. Cenabı Allah’ın takdiri” dedi.
   Anne Hatice Yelkenci ise komşularının taziyelerini kabul etti. Şehit polis memurunun bekar ve iki kardeş olduğu, 6 yıldır Iğdır’da görev yaptığı öğrenildi. Acı haberle şehit evinde bazı yakınları fenalık geçirdi. Sinir krizi geçiren bir kişi 112 ambulansında tedavi edildi. Şehit evine Türk bayrağı asıldı. Şehit polis memurunun 1.5 ay önce izne geldiği öğrenildi.
“YUSUF AZ SONRA ÖLECEKSİN DESELER, GÖZLERİNE BAKMAK İSTERİM”
Öte yandan, şehit Polis Memuru Yusuf Yelkenci’nin sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaştığı ve kendi kaleminden yazdığı mektup okuyanları duygulandırdı. Şehit polis memurunun kaleme aldığı mektupta, “Bu akşam mürekkebi bitmeye yüz tutmuş kalemimi alıp elime, benden seni dinlemekten bıkmış, usanmış olan defterimin başına oturdum. Hani idam sehpasına çıkarsalar beni, boynuma ilmiği geçirmeden evvel, ‘Yusuf az sonra öleceksin son dileğin nedir?’ diye sorsalar bana; hiç düşünmeden, kem küm etmeden son bir kez gözlerine bakmak isterim. Kalemim bitti bitecek. Son bir kez hohlayıp ne yazacağım biliyor musun; seni seviyorum anlıyor musun” cümleleri yer aldı.
   Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin de şehit evine gelerek aileye taziyelerini iletti.


Haber Okunma Sayısı : 1948
08.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın