Pass

    Hakkari Dağlıca’da hain bir pusu sonucu şehit düşen 16 asker için Saltukova Beldesinde saygı yürüyüşü yapıldı. 

   Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş’in il dışında olması sebebiyle katılamadığı saygı yürüyüşüne, belediye başkan vekili Saygın Öztin, belediye meclis üyeleri, çeşitli siyasi parti yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
    'Kahrolsun PKK, Ne Mutlu Türküm Diyene, Her Türk Asker Doğar, PKK şaşırma sabrımızı taşırma' gibi sloganlarla PKK terör örgütüne lanet okundu. Yüzlerce vatandaş yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı önünde toplanarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerin adına bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı okunmasının ardından, PKK terör örgütünü kınayan konuşmalar yapıldı. Vatanın bölünmemesi için birlik ve beraberlikten ödün verilmemesi vurgulandı.
    Şehitler için saygı yürüyüşü, araçlarla konvoy yapılarak herhangi bir taşkınlığa meydan vermeden vatandaşların dağılmasıyla sona erdi.


Haber Okunma Sayısı : 1746
08.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın