Pass

     “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” kapsamındaki etkinliklerine Zonguldak’ta devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu, 9 Eylül 2015 tarihinde, medya mensupları ve muhtarlarla bir araya gelecek. 

   Türkiye’de, sosyal güvenliğin sürdürülebilirliğini zedeleyen, kayıt dışı çalışan işçilerin haklarından mahrum kalmasına neden olan kayıt dışı istihdamla mücadele etmek amacıyla yenilikçi bir tutum sergileyen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Eylül 2014 tarihinde hayata geçirdiği “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi”nin (KİTUP II) on ikinci şehri olan Zonguldak’ta çalışmalarına devam edecek.
   Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, Sözleşme Makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Koordinasyon Dairesi Başkanlığı olan KİTUP II projesi, kayıtlı istihdamın önemi, kayıt dışı istihdamın çalışana ve ülkeye getirdiği yükler konusunda güncel gelişmeler ışığında toplumu bilgilendirmeyi amaçlıyor.
   Son on yılda uyguladığı etkin yöntemlerle kayıt dışı istihdamın yüzde 50’lerden yüzde 32’lere düşmesini sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bu sorunun çözümüne katkıda bulunmak amacıyla uygulamaya konulan “Etkin Rehberlik ve Denetim Yoluyla Kayıtlı İstihdamın Teşviki” projesiyle farkındalığın artırılmasını ve tutum değişikliği yaratılmasını amaçlıyor. Genç kuşaklara odaklanarak sorunun çözümüne temelden, bütünsel bir anlayış getiren, kayıtlı istihdamın öneminin fark edilmesini ve savunulmasını sağlamak amacıyla uygulamaya koyulan projeyle kayıtlı istihdamın artırılması planlanıyor.
    SGK üst düzey yöneticilerinin yanı sıra kişisel gelişim uzmanlarının da katılacağı etkinliklerde basın mensupları, tarımda çalışanlar ve muhtarlara yönelik bilgilendirmeler yapılacak.

 


Haber Okunma Sayısı : 1624
07.09.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın