Pass

     Çaycuma'da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. Yıl dönümü büyük bir coşku içerisinde kutlandı.

    Çaycuma'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yılı Atatürk anıtına çelenk konularak başladı. Daha sonra saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile devam etti. İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos mesajı okundu. Çaycuma Garnizon Komutanı Selçuk Özen'in Günün anlam ve Önemine ilişkin konuşmasının ardından şiirler okundu.

    Günün anlam ve önemini sembolize eden Kaymakamlık çelengini ilçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Garnizon Komutanlığı çelengini Selçuk Özen, Belediye Başkanlığı çelengini Belediye Başkanı'nın şehir dışında olması sebebi ile CHP ilçe başkanı Fuat Kalaycı koydu. Daha sonra Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Berfin Mısırlı ve Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesi öğrencilerinden Mert Gökçe günün anlam ve önemini belirten şiirlerini okudular.

    Daha sonra törene katılanları Kaymakam Keçeli makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

    Ayrıca çelenk töreninde Belediye Başkan vekilinin koyması gereken çelenki, CHP İlçe Başkanının koyması başkan vekili kim dedirtti.

 


Haber Okunma Sayısı : 1684
31.08.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın