Pass

 Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç Pazar günü yapılan Düzce spor ve Zonguldak spor arasındaki maçtan sonra yapılan taşlı saldırıları kınadı.

    Diyanet-Sen İlçe Başkanı Tunç, Düzce spor ve Zonguldak spor maçından sonra yapılan saldırılarla hayal kırıklığına uğradığını dile getirirken sözlerine şu şekilde devam etti. 

    “Düzce depreminde enkazlar üstünde sadece gözleri görünen insanlar görünce bunlar kim diye sordu zamanın Belediye başkanı. Bunlar Zonguldaklı madenciler dediler. Başkan aldığı cevap karşısında duygulanmış ve o anı hiç unutamamıştı. O simsiyah yüzlü cefakar insanlar Düzceli kardeşlerini kurtarmak için kan ter içinde çalışan Zonguldaklı madencilerdi..

    Aradan geçen yaklaşık 15-16 yıl sonra 23.08.2015 Pazar günü o madencilerin evlatları Düzce’ye maça gitmişlerdi. Maçta nasıl karşılanmalıydılar sizce? Bunu anlamak için maçtan bir kaç saat sonra çıkan haberlere bakmanız yeterli. Maalesef Zonguldak spor taraftarını taşıyan otobüsler Düzce’de bazı kendini bilmezler tarafından taş yağmuruna tutulmuş, cam çerçeve darmadağın edilmişti. Zonguldak’tan gelen bazı taraftarların vücutlarında yaralar ve cam kesikleri oluşmuş, büyük bir faciaya ramak kalmıştı.

    Bir insan olarak yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyorum.

    Hemen belirtelim ki bu sitem ve kınama asla saygıdeğer Düzce halkına değil, Düzce’de böyle insanlık dışı olaylara neden olan bazı kendini bilmez holiganlaradır…

    Zonguldaklı madencilerin 16 yıl önce onlar için canla başla yaptıkları ve bu kendini bilmezlerin Zonguldak taraftarına yaptıkları.

    Bunun adını Kenan Tunç olarak ben değil varsın spor kamuoyumuz koysun.

HERKES KENDİ YETİŞME TARZINI YAŞAR

    Dervişin biri suya düşen akrebi kurtarmaya çalışıyor. Ama her defasında akrep dervişin elini sokuyor. Seni her defasında sokan akrebi neden kurtarmaya çalışıyorsun diyenlere derviş diyor ki: Akrebin görevi sokmaksa, insanlığın görevi kurtarmaktır.

    Değerli Zonguldak sporlu kardeşlerim:

    Bizler her zaman insan sevgisiyle yaşamış, misafirperver Karaelmaslılarız. Biz bir kaç kendini bilmez yüzünden insanlığımızdan ve efendiliğimizden asla vaz geçemeyiz.

    Holiganların yetişme tarzı kırıp dökmek ve barbarlıksa bizim tarzımız da sevgi, merhamet ve kardeşliktir. Kırıp dökmek aciz insanların işidir.

    Bize taş atanlar gelsinler bir kez daha insanlık görsünler. Onlara verilecek en güzel cevap budur” dedi.


Haber Okunma Sayısı : 2030
25.08.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın