Pass

   Zonguldak Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği tarafından kaynaşma ve sıkıntılarının dile getirildiği yemekli bir toplantı düzenlendi. 
  Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir restoranda düzenlenen toplantıya; Zonguldak İli Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı, tavuk üreticileri ile veteriner hekimler katıldı. Yemekte konuşan Zonguldak Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı tavuk üreticiliği hakkında kısa bilgiler vererek birlik olarak Gökçebey ilçesinde haftada 2 gün olmak üzere Zonguldak ilinde de 3 gün tavuk üreticilerine hizmet verdiklerini kaydetti. Bayraklı; “2 bin yılında sayımız 50, 2005 yılında 100, 2008 yılında 150, 2010 ve 2011 yılında sayılarımız yükselerek 2013 yılına kadar 300 civarına yaklaşmıştır. Birliğimizin gücü ile beraber hareket etmek suretiyle Ankara’daki temaslarımız doğrultusunda Zonguldak’ımıza İPARD (Avrupa Birliği Katılım Öncesi Yardım Aracı kırsal Kalkınma Programı) gelmesi için çaba gösterdik. Ancak Karadeniz Ereğli’miz yüksek sosyal yaşam kentimiz olduğu için Zonguldak ilimize İPARD gelinemeyeceği ifade edildi. Kırsal kalkınmada takip ediyorum, en son 61 tane projemiz Zonguldak adına geçti. Bunu genelde zengin olanlar bu tavukçuluğa da el attı. Ben bu kişilere seslenmek istiyorum. Artık tavukçuluk durumu zayıf ve bu işi yapmak isteyenler üstlensin. İş adamları veya durum iyi olanlar artık Zonguldak’ımıza kesimhane entegre tesisini mutlaka açması çağrısında bulunuyorum. Niçin olmasın, Zonguldak’ımız da büyük iş adamlarımız var. Bizler Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız ile beraber Zonguldak’ta biliyorsunuz. 2015’in altıncı ayından itibaren temaslarınız Zonguldak merkezde devam etmektedir. Temaslarımız Sayın valimiz, Sayın TSO başkanımızla çok iyi" dedi.


Haber Okunma Sayısı : 1831
13.08.2015



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın