Pass

Zeynep ile Başar çifti, Kerim Keçeci Kapalı Pazaryeri Düğün alanında düzenlenen muhteşem düğün ile bir ömür hayata yelken açtılar.

Çaycuma’da Şennur-Mehmet Eroğlu çiftinin oğlu Elektrik-Elektronik Mühendisi Başar Mert Eroğlu ve Gülnur-Zühtü Yardım çiftinin kızları Çaydeğirmeni Sağlık Ocağı Doktoru Zeynep Yardım düzenlenen muhteşem düğün ile bir ömür boyu hayata yelken açtılar.

Çiftin Kerim Keçeçi Kapalı Pazaryeri düğün alanında gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâhını Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı kıyarken nikâh şahitliğini Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Furkan Çakır, Furkan Bacak, Fatih Demiryürek yaptı.

Evlilik cüzdanını gelin Dr. Zeynep Yardım Eroğlu’na Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş verirken Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı çifte bir ömür mutlu olmaları dileğinde bulundu.

Çaycuma Ekspres Gazetesi olarak Zeynep-Başar Eroğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.


Haber Okunma Sayısı : 2365
01.08.2022



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın