Pass

Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanlığı tarafından üyelerine iftar yemeği verildi.

Merkez Aile Lokantasında verilen iftar yemeğine, AK Parti Zonguldak Milletvekili, Kaymakam Muharrem Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

İftardan önce Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Çaycuma Muhtarlar Değneği Başkanı Süleyman Baysal konuşmasında; "Ramazan ayı Müslümanlar için inanç,  huzur, karşılıklı  sevgi, saygı ve paylaşmanın olduğu bir aydır.

Bizlerde bu vesile ile bir araya gelerek sizleri aramızda görmekten onur ve gurur duymaktayız. Muhtarlarımız ve derneğimiz adına iftar yemeğimizi katılımlarından dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bugün aramızdan ayrılan Akyamaç Köyü Muhtarı bir önceki dönem Muhtarlar Derneği Başkanımız Ekrem Çelen'e Allah'tan rahmet yakınlarına ve muhtarlık camiamıza sabırlar dilerim. Başımız sağ olsun. Tekrar katılımlarınız için teşekkür ederim. Afiyet olsun' dedi.


Haber Okunma Sayısı : 917
18.04.2022



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın