Pass

Almanya Lennestadt önceki dönem Belediye Başkanı Stefan Hundt eşi Kerstin ile birlikte, 11-14 Kasım tarihleri arasında Zonguldak’ın Çaycuma ilçesini ziyaret etti. İlçede birçok etkinliğe katılan Stefan Hundt  ve eşine teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; “Böyle dostlar kazanmış olmayı son derece önemsiyorum” dedi.

Kantarcı; “Lennestadt önceki dönem Belediye Başkanı aziz dostum Stefan Hundt değerli eşi Kerstin ile birlikte, 11-14 Kasım tarihleri arasında ilçemizi ziyaret etti. Havalimanında karşılanışından uğurlanışına kadar geçen her anda, bölge insanının gösterdiği konukseverlik ve sıcak ilgi onları çok mutlu etti. 11 Kasım Perşembe günü kendisine bir sürpriz olarak gerçekleştirdiğimiz Fahri Hemşehrilik Beratı Sunum Töreni, kusursuz bir organizasyon başarısı ile gerçekleşirken siyasi partilerimizin değerli ilçe başkanlarının, belediye meclisi ve il genel meclisi üyelerimizin, sivil toplum örgütlerimizin güzide temsilcilerinin, kent konseyimizin, muhtarlarımızın, belediyemizin daire amirlerinin salonda büyük ekseriyetle yer alması, birlik ve beraberliğimizi gösteren muhteşem bir fotoğraf oldu.

BÖLGEMİZ, İNSANI VE KÜLTÜREL GELİŞİMİYLE DE KONUKLARIMIZI BÜYÜLEDİ

Akşam saatlerinde açılışını yaptığımız Zonguldak Fotoğraf Derneği fotoğraf sergisi ve sonrasındaki BEÜ Devlet Konservatuarı Çok Sesli Koro ve Akademik Orkestra konseri hem katılım, hem de niteliğiyle Çaycuma’nın aynı zamanda bir kültür kenti olduğunu da gösterdi. Değerli misafirlerimizin de kendini çok mutlu hissettiği etkinlikler dini, dili, ırkı ne olursa olsun hepimizi sanatın ortak paydasında birleştiren evrensel birer kültür şenliğiydi. Doğal, tarihsel varlıklarıyla göz kamaştırıcı zenginlikler taşıyan bölgemiz, insanı ve kültürel gelişimiyle de konuklarımızı büyüledi. Gösterdikleri muhteşem performansla her alanda yüzümüzü ağartan bu toprakların güzel insanlarına nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.

BÖYLE DOSTLAR KAZANMIŞ OLMAYI SON DERECE ÖNEMSİYORUM

Stefan Hundt ve eşi Kerstin bölgemizin tarihsel ve doğal güzelliklerini detaylarıyla tanıma fırsatı bulduğu gezi sonrasında, sıkı bir hayranı olarak geldikleri Çaycuma’dan Türkiye’nin gayrı resmi elçisi olarak döndü. Tüm dünyada ülkemizin itibarının düşürülmesi için kampanyalar yürütüldüğü bir dönemde, kendine ulaşan her Türk insanına gönül kapısını sonuna kadar açacak dostlar kazanmış olmayı son derece önemsiyorum. Farklı kültürlerin birbirleriyle kaynaşarak insani değerler ve ortak dünya ideali etrafında buluşması insanlığın geleceği açısından da önem taşıyor. Dünya barışı için mücadeleyi yaşamının merkezine koyan aziz dostum Stefan’ın, bu gezi sonrasında, çalışmalarını, çok daha büyük bir moral ve şevkle sürdüreceğini büyük bir içtenlikle dile getirmesi beni çok umutlandırıyor.

ÇAYCUMALILAR OLMAK ÜZERE TÜM BÖLGE HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Bu gezinin bu kadar yüksek verimle geçmesinde, başta belediye personelimiz olmak üzere pek çok insanın payı var. Lennestadt Uyum Meclisi Başkanı sevgili kardeşim Nedim Kalembaşı Almanya’dan gelerek, gezi boyunca, yanımızda oldu. Kardeş kent ilişkisinin başlamasından bugünlere taşınmasına kadar her aşamasında emek harcayan değerli hemşehrime her zaman müteşekkirim. Misafirlerimizin ülkemizde kaldığı beş gün boyunca konukseverliğin, hemşeri dayanışmasının en güzel örneklerini sunan başta ve sevgili Çaycumalılar olmak üzere tüm bölge halkına şükranlarımı sunuyor, onlarla aynı havayı soluyor olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 598
18.11.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın