Pass

Çaycuma Belediyesinin düzenlediği 1. Çaycuma Yol Koşusu’na katılan ünlü sanatçı Salim Dündar Çaycuma Belediyesinin yayımladığı Doğu Karaoğuz’un “Bir Zamanlar Zonguldak” adlı kitabında kendinin de yer aldığını öğrenince çok duygulandı.

Çaycuma Belediyesinin düzenlediği 1. Çaycuma Yol Koşusu çok özel insan hikâyelerine ve dostluklara sahne oldu. Yarışmaya 80+ yaş grubunda katılan tek koşucu olan Salim Dündar, parkuru 1 saat 41 dakikada tamamladı. Bekir Ünlüataer’in Çaycuma’da verdiği Cumhuriyet Konseri’nde konuk sanatçı olarak sahneye çıkıp kült şarkısı ‘Aynalar’ı seslendiren ünlü sanatçı, izleyicilerden büyük alkış aldı. Dündar, daha sonra Çaycuma’dan yayımlanan Serhan Asker’in “Görkemli Hatıralar” adlı programına da konuk olarak aynı şarkıyı seslendirdi.

KENDİ FOTOĞRAFLARINI GÖRÜNCE DUYGULU ANLAR YAŞADI

Zonguldak'la ilgili anılarını da paylaşan Dündar, bir dönem ülkenin en sevilen sesi ve pop yıldızı olan Zonguldaklı Başar Tamer’den söz edince, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, içinde Tamer’e ait özel bir bölümün de yer aldığı Doğu Karaoğuz’un “Bir Zamanlar Zonguldak” adlı kitabı kendine gösterdi. Çaycuma Belediyesi tarafından yayımlanan kitapta ilgili bölümü incelerken, kendi fotoğraflarının da olduğunu gören Dündar, oldukça duygulu anlar yaşadı. Fotoğraflardaki isimleri tek tek sayan ünlü sanatçı, birçoğunu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadığını söyleyerek arkadaşlarına rahmet diledi.

ZONGULDAKLI BAŞAR TAMER CAN KARDEŞİMDİ

Müzik yaşamına baterist olarak başladığını söyleyen Dündar, o dönemin en önemli orkestraları olan Şerif Yüzbaşıoğlu ve Kadir Ünalan Orkestrası da içinde pek çok grupta yer aldığını söyledi. “Can kardeşimdi” dediği Tamer’in o dönemde ülkenin en önemli sesi ve gerçek bir yıldızı olduğunu söyleyen Dündar, onla ilgili pek çok anıyı paylaştıktan sonra Zonguldak’ın önemli bir müzik kenti olduğunu da ifade etti. Zonguldak Deniz Kulübü’nde Levent Ağralı ve Ertan Güney’le de müzik yaptığını söyleyen ünlü sanatçı, kendisi gibi baterist olan ve bir dönem İstanbul’da birlikte çalışma olanağı da bulduğu Mato lakaplı, Nihat Sinoplu’nun çok önemli bir sanatçı olduğunu da söyledi.

ZONGULDAK ÖNEMLİ MÜZİK İNSANLARI YETİŞTİRMİŞ BİR KENTTİR

Dündar, “Sonradan Mato, İstanbul’dan ayrılıp Zonguldak’a geldi ve burada Deniz Kulübü’nde çalmaya devam etti. Çok değerli bir sanatçıydı. Zonguldak önemli müzik insanları yetiştirmiş bir kenttir. Hepsiyle çok güzel arkadaşlıklarım oldu. İyi ki Çaycuma’ya gelmişim. Bu kitap benim için çok kıymetli. Can kardeşlerimi hatırladım, onlarla yaşadığım güzel hatıralar canlandı. Çok mutlu oldum. Doğu Bey’e ve Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

DOĞU KARAOĞUZ’LA TELEFONLA KONUŞTU

Doğu Karaoğuz’la uzun uzun telefonla da konuşan Dündar, ortak pek çok dostlarını anarak anılarını tazeledi. Başkan Kantarcı Dündar’a “Bir Zamanlar Zonguldak” adlı kitabı armağan ederken, katılıp başarıyla tamamladığı yol koşusunun anısına kendisine bir de plaket sundu.


Haber Okunma Sayısı : 655
04.11.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın