Pass

Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. 29 Ekim’de Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Bekir Ünlüataer yeni belediye binası önünde bir konser verirken, 31 Ekim’de yapılacak halk koşuşuşunun ardından Grup Maske, aynı yerde, final konseriyle sahnede olacak. 30 Ekim’de ise Serhan Asker’in hazırlayıp Halk Tv’de sunduğu “Görkemli Hatıralar” canlı olarak Çaycuma’dan yayımlanacak.

Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. 29-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak etkinliklerde çeşitli konserler, havai fişek gösterisinin yanı sıra 1. Çaycuma Yol Koşusu da yapılacak. Kutlamalarda Bekir Ünlüataer, Serap Yenici, Grup Kömür Karası ve Maske Orkestra’nın yanı sıra yerel sanatçılar da sahneye çıkacak.

BEKİ ÜNLÜATAER İLE CUMHURİYET KONSERİ YAPILACAK

29 Ekim Cuma günü yapılacak ilk etkinlikte Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Bekir Ünlüataer yeni belediye binası önünde bir konser verecek. Fener alayından hemen ardından yapılacak konser, 20.00’de başlayacak. Konser sırasında havai fişek gösterisi de yapılacak.

ÇAYCUMA YOL KOŞUSU YAPILACAK

Kutlamalar çerçevesinde 31 Ekim Pazar günü, 1. Çaycuma Yol Koşusu yapılacak. 3 kilometrelik halk koşusu ve 15 kilometrelik ödüllü yol koşusu olmak üzere 2 kategoride yapılacak olan koşu, yeni belediye binası önünden başlayarak, yine aynı noktada bitecek. Şu ana kadar, ulusal ve uluslararası düzeyde yarışmalara katılan 200 koşucunun başvurduğu 15 kilometre yol koşusunda, kadın ve erkeklerde yaş gruplarına göre, 4 ayrı grupta dereceye girenler ödüllendirilecek.

MASKE ORKESTRA FİNAL KONSERİNDE SAHNEYE ÇIKACAK

Yarışmayı başarıyla tamamlayan her katılımcıya birer anı madalyasının da verileceği yol koşusunda, birinci gelenler 1.000, ikinci gelenler 750, üçüncü gelenlerse 500 TL para ve kupa ile ödüllendirilecek. 13.30’da yapılacak ödül töreninin ardından Maske Orkestra final konseri için sahnede olacak.

“GÖRKEMLİ HATIRALAR” ÇAYCUMA’DAN YAYIMLANACAK

Öte yandan Serhan Asker’in hazırlayıp sunduğu “Görkemli Hatıralar” adlı program, 30 Ekim Cumartesi günü Çaycuma’dan yayımlanacak. 10.00-13.00 saatleri arasında Halk Tv’den canlı olarak yapılacak yayında ilçenin tanıtımı yapılırken Serap Yenici ve Maske Orkestra’nın yanı sıra yerel sanatçılar da eserlerini seslendirecek. Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. 29 Ekim’de Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Bekir Ünlüataer yeni belediye binası önünde bir konser verirken, 31 Ekim’de yapılacak halk koşuşuşunun ardından Grup Maske, aynı yerde, final konseriyle sahnede olacak. 30 Ekim’de ise Serhan Asker’in hazırlayıp Halk Tv’de sunduğu “Görkemli Hatıralar” canlı olarak Çaycuma’dan yayımlanacak.

Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. 29-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak etkinliklerde çeşitli konserler, havai fişek gösterisinin yanı sıra 1. Çaycuma Yol Koşusu da yapılacak. Kutlamalarda Bekir Ünlüataer, Serap Yenici, Grup Kömür Karası ve Maske Orkestra’nın yanı sıra yerel sanatçılar da sahneye çıkacak.

 


Haber Okunma Sayısı : 702
28.10.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın