Pass

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Çaycuma ilçe ve belde belediyeleri ve meslek kuruluşları istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Çaycuma Belediye Sosyal Tesislerinde Çaycuma TSO tarafından düzenlenen  istişare toplantısı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Meclis Başkanı Ergün Ece, Meclis Başkan Yardımcısı Sedat  Kara, Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Serhat Dereli, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Fatih Özkütük, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Deniz Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karakaş, Aytekin Pekdemir, Çağatay Yurtbay, Genel Sekreter Alper Püren ve Genel Sekreter Yardımcısı Recep Acar‘ın ev sahipliğinde; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belde Belediye Başkanı  İsmail İnam, Filyos Belde Belediye Başkanı Ömer Ünal,  Saltukova Belde Belediye Başkanı Alim Genç, Nebioğlu Belde Belediye Başkanı Ali Özdal, Karapınar Belde Belediye Başkanı Necdet Dernek, Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Filyos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alpay Özkan, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Çaycuma özelinde Filyos Projesi kapsamında yaşanan gelişmeler ve yatırımlar ile doğalgaz başta olmak üzere enerjisi yatırımlarının bölge ekonomisi ve sosyolojik yapısına olası etkileri değerlendirildi ve bir araya gelmenin ve ortak akılla hareket etmenin önemine vurgu yapıldı.

Ayrıca bölgenin bir bütün olarak planlanmasının, imar ve sağlıklı yerleşim alanlarının oluşması, çarpık kentleşmenin önlenmesi açısından önemli olduğu, bu konuda yapılan tüm faaliyetlerin seçimle iş başına gelmiş yetkililerin de görüşlerinin alınarak yapılması gerektiği vurgulandı.  Özellikle de bu hususta birlikteliğin hayati önem taşıdığı, bunun da üyeleri ile bölgenin çatı örgütü ve söz sahibi konumunda olan Çaycuma TSO ile sağlanabileceği belirtildi. Bölgenin genel ekonomik durumunun da görüşüldüğü toplantıda, bölge açısından değer sağlayacak projeler konusunda izlenebilecek yollar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yine Çaycuma TSO ev sahipliğinde Filyos Vadisi çalıştayı yapılması önerildi.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu şunları söyledi; “ Çaycuma merkez ve belde belediye başkanları ile meslek kuruluşu başkanları ile birlikte bir araya gelerek bölgemizle ilgili istişare ettiğimiz konular neticesinde toplantımız oldukça verimli geçmiştir. Bu tür toplantı organizasyonlarımız birlikteliğin sağlanması ve bölgesel gelişmemiz i etkileyen faktörler açısından önemli bir adımı oluşturmaktadır. İstişare ettiğimiz konuların olumlu yansımaları mutlaka olacaktır. Filyos Vadisi çalıştayı önerisini Oda olarak elbette değerlendireceğiz.”

 


Haber Okunma Sayısı : 606
16.09.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın