Pass

Zonguldak Kömür Havzası’nın UNESCO Küresel Jeopark Ağı'na dahil olması amacıyla çalışma yapan Zonguldak Jeoparkı Heyeti Çaycuma’da da incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi ve UNESCO Milli Komitesi Üyesi Prof. Dr. Nizamettin Kazancı’dan yapılan çalışma hakkında bilgi aldıktan sonra jeopark içinde özel bir yer tutan “Çaycuma formasyonu” için yapılan saha gezisine de bizzat refakat etti. Zonguldak Jeoparkı Müdürü Gülsüm Yılmaz, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Korhan Erturaç, Bülent Ecevit Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Öğ. Üyesi İbrahim Buzkan, Orman Bölge Müdürlüğü Odun Dışı Ürün ve Hizmetler Şube Müdürü Ozan Acun, İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ferhan Bostancı, Türkiye Taşkömürü Kurumu Aramalar Şube Müdürü Ali Baltaş, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Uzmanı Fikri Akkaya, Harita Mühendisi Özer Can, Zonguldak Jeoparkı Sosyal Medya Sorumlusu Ahmet Öktem Arıç’tan oluşan heyet Velioğlu tepesinde Başkan Kantarcı’dan bilgi aldı. Heyet daha sıkı işbirliği yapılması konusunda tam bir mutabakata da varılan gezi sonrası Çaycuma’dan memnun duygularla ayrıldı.

 


Haber Okunma Sayısı : 941
16.09.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın