Pass

Çaycuma Belediyesinin yapımını tamamladığı Sarıkaş Yaya Köprüsü’nün ışıklandırma çalışmaları son aşamaya getirildi. Sistemi deneme çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntüler tam bir görsel şölen oluşturdu.

Çaycuma Belediyesinin Filyos Irmağı üzerinde yapımını tamamladığı Sarıkaş Yaya Köprüsü’nün ışıklandırma işlerinde son aşamaya gelindi. Enerji maliyeti son derece düşük olan çevre dostu led aydınlatma teknolojisi kullanılarak projelendiren sistemin test işlemine başlandı. Yapılan çalışma ile, köprü halatlarına 3088 adet rgb led aydınlatma noktası yerleştirilirken, 2 adet kule ayağı ile betonarme kolonları aydınlatmak üzere 28 adet rgb projektör kullanıldı. Özel günlerde animasyon yapma yeteneğine sahip olan sistemde, sorunsuz ve kolay bir şekilde içerik değiştirilebilmek için yenilikçi web ara yüzü tercih edildi. Sistem sayesinde köprüde her türlü ışık gösterisi ve animasyon internet erişiminin olduğu her yerden yönetilebilecek.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI

Mimari aydınlatma projelerinden, sahne ışık sistemlerine tüm dünyada yaygın olarak kullanılan aydınlatma sisteminin deneme çalışmaları sırasında ortaya çıkan görüntüler Çaycumalıları adeta mest etti. Deneme çalışmalarının yapıldığı akşam vakitlerinde köprüye gelen vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirip sosyal medyada yayımlarken, başta Belediye Başkanı Bülent Kantarcı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

ÇAYCUMA KENT SİLUETİNİN EN GÜZEL PARÇALARINDAN BİRİNİ OLUŞTURACAK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Sarıkaş Yaya Köprüsü’nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zorlu bir etabı daha tamamlayarak, ışıklandırma işlerini son aşamaya getirdik. Yaya ve bisikletli ulaşımını sağlayan köprü, işlevi kadar kent estetiğine yaptığı katkıyla da kente değer katacak. Sarıkaş Yaya Köprüsü, bundan sonra Çaycuma kent siluetinin en güzel parçalarından birini oluşturacak. Son derece ekonomik olan sistemin elektrik tüketimi de gayet tasarruflu. Kullandığımız teknoloji, son derece kaliteli ışık üretirken enerji kayıplarını en aza indiriyor. Tam bir çevre dostu olan sistem hiçbir ultraviyole ışını yaymadığı için de canlı sağlığına olumsuz bir etkisi bulunmuyor” dedi.

KÖPRÜ İŞLEVİNİN YANI SIRA BİR IŞIK SELİ OLARAK DA HAYATIMIZDA YER ALACAK

Yapılan hizmetlerle Çaycuma’nın adeta sınıf atladığını söyleyen Kantarcı, “Her alanda önemli hizmetlere imza atıyoruz. Ekiplerimiz ellerinden gelen gayretle çok daha yaşanır bir Çaycuma için çalışıyor. Bu çabalarla ışıl ışıl bir Çaycuma ortaya çıkıyor. Gelişmeye açık bir kasaba olarak ele aldığımız Çaycuma ülkenin en modern, en yaşanabilir yerleşim birimlerinden biri haline geliyor. Ben başta yüklenici firma ve konuyu titizlikle takip eden belediye personelimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çevre düzenleme çalışmalarını da kısa sürede tamamlayarak köprüyü hizmete sunacağız. Bir ışık seli olarak artık hayatımızda yer alan yeni köprümüz Çaycuma’mıza hayırlı olsun” dedi.

 


Haber Okunma Sayısı : 635
13.09.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın