Pass

Çaycuma Kaymakamlığı, Çaycuma Belediyesi, Çaycuma Ebil Eğitim, Çaycuma Doğru Cevap Eğitim Kurumları ve Çaycuma Müftülüğü’nün katkıları ile vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe; Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, belediye meclis üyeleri,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Engin Zeren, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şenol Cin, TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, Türkiye Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, ADD Başkanı Ela Mantarlı Kurt, İlçe Müftü Vekili Mehmet Bali, Kızılay Çaycuma Temsilcisi Bünyamin Bostancı, Çaycuma Ebil Eğitim Merkezi Müdürü İpek Akcacık, Çaycuma Doğru Cevap Eğitim Kurumları Müdürü Aykut Karademir, Ebil Eğitim Kurumları Kurucusu Fevzi Likoğlu, daire müdürleri katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konuşmasında şunları söyledi; “Corona Virüsü salgını bir çok etkinliğimizi geciktirse de, unutturmaya çalışsa da biz unutmayacağız. Bugün yıllardır beri geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz aşure etkinliğimiz yine hayırsever bağışçılarımız sayesinde gerçekleştirdik. Muharrem ayı kapsamında gerçekleştirilen aşure etkinlikleri iyice yaygınlaşmaya başladı. Bizde belediye olarak bu konuda güzel etkinlikler yapıyoruz. Bu arada kaynaşmayı da sağlıyoruz. Aşure dağıtımda maske, ve mesafe kuralına dikkat edelim ki pandeminin ilk günlerine dönmeyelim. Bir arada olmak çok güzel, iyi ki geldiniz, afiyet olsun”diye konuştu.

Din Görevlisi Kurtuluş Akbaş’ın okuduğu Kuranı-ı Kerim’in ardından İlçe Müftü Vekili Mehmet Bali’nin yaptığı aşure duasının ardından protokol tarafından vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 622
03.09.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın