Pass

Çaycuma Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Yürütme Kurulu üyeleri adına açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli şunları söyledi: “Kent konseyleri; kentin sorunlarını ve durumunu herkesin fikrini alarak belirlemek, el birliği ile yapılabilecekleri tartışmak ve rapor etmek,  ilçedeki paydaşları bir araya getirerek, tüm ilçeyi kucaklayan bir “ortak akıl” güç ve zenginliği ile ortak aklın süzgecinden geçen kararları, uygulamaya geçirilmesi isteği ile tavsiye nitelikli olarak ilgili kurum ve kuruluşlara sunan tamamen gönüllük esası ile çalışan bir oluşumdur.

Sağlıklı bir kent yaratmak ve sağlıklı bir yaşam ise ancak tüm toplumun katılımı ile olanaklı olduğunun bilinciyle; kentimizde yaşayan insanların Kent Konseyinin çalışma yöntemi gereği yaşadığımız kentle ilgili gerektiğinde çalışma grupları da oluşturarak sorunları dile getirmek, çözüm önerilerini tartışmak, ortak akıl oluşturmak için “Bir Fikrim Var Çaycuma” temasıyla toplantılar yapılacaktır. Belirlenecek sorun başlığı ile yine belirlenecek gün ve saatte Kent Konseyi binamız toplantı sonunda görüşü ve fikri olan tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz.

Ayrıca sosyal medya üzerinden “üzümü yemek yerine bağcıyı dövmek” sözünde olduğu gibi Kent Konseylerinin görev, yetki ve sorumluluklarını göz ardı ederek eleştiri getirenleri de tamamen gönüllülerden oluşan Kent Konseyimize ve çalışma gruplarımıza, birlikte çalışmaya davet ediyoruz.”

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 582
29.07.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın