Pass

Çaycuma’nın Karapınar beldesinde hayırsever Müzeyyen Sarıbaş’ın hayatta iken bağışladığı 2 dükkan ve 2 daireden oluşan binanın Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) devri gerçekleştirildi.

Çaycuma İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanı Ayhan Ermiş, ilçe müftülüğünde düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, bu dünyadan ayrılırken geride hayrı devam eden iyilik yani sadaka-i cariye bırakabilmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

“ÇOK ANLAMLI VE ULVİ BİR DAVRANIŞ”

Hayırsever Müzeyyen Sarıbaş’ın da vefatından önce yapmış olduğu bağışla böyle bir güzelliğe vesile olduğunu ifade eden Ermiş, "Hayırseverimiz vefatından sonra dini ve hayri hizmetlerde kullanılmak üzere 1. katında 2 dükkan ve 2. katında 2 daire bulunan binasını Vakfımıza bağışladı. Şüphesiz çok anlamlı ve ulvi bir davranış. Vakfımıza göstermiş olduğu teveccühten dolayı hanımefendiyi tebrik ediyorum. Allah yapmış olduğu bu hayırlarını dergah-ı izzetinde kabul buyursun" dedi.

“İNŞALLAH İSTEKLERİ KABUL OLUR”

Vefat eden halası adına devir teslim törenini gerçekleştiren Vacit Gökdağ, halasının vasiyetini yerine getirdiğini belirterek, “Halam, vefatından sonra hayır defterinin kapanmamasını ve öldükten sonra da dua edilmesini arzuluyordu. Dünyada bir hayrım olsun, bu dünyadan ayrıldıktan sonra hayır duası edilmesini istiyordu. İnşallah yapmış olduğu bu bağışla istekleri kabul olur. Bende halamın vasiyetini yerine getiriyor ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah güzel işlere vesile olacaktır” şeklinde konuştu.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 864
10.06.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın