Pass

Milli Eğitim Bakanlığı'nın izni, TÜBİTAK' ın destekleri ile Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasının sonuçları açıklandı. 2020 yılında yapılan Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasında da Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil eden Çaycuma  İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu Akıl ve Zeka Oyunları Takımı 2021 yılında yapılan yarışmada da büyük bir başarı gösterdi. İl Finallerinde ve bölge finallerinde dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Çaycuma  İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Selim İnam, Bera Yüzlü ve Nehir Asya Güney'den oluşan Akıl ve Zeka Oyunları Takımı Türkiye'nin en iyi 100 okulunun yarıştığı Türkiye finalinde 11. sırayı elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarının  elde edilmesinde emek harcayan ve katkı sağlayan İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu  Müdürü Ersoy Salman, Müdür Yardımcısı Şaban Aydın, Öğretmenler Zeynep Akar, Nimet Taşatar, Selçuk Arslan ve öğrenciler Selim İnam, Bera Yüzlü ve Nehir Asya Güney Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun tarafından ödüllendirildi.

Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun: "Okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bu büyük başarıyı elde eden öğrencilerimiz Selim İnam, Bera Yüzlü ve Nehir Asya Güney'i, bu başarının gerçekleşmesi için emek harcayan, destek olan ve katkı sağlayan takım sorumlumuz İsmail Hakkı Tonguç İlkokulu Rehber Öğretmeni Selçuk Arslan'ı, sınıf öğretmenleri Zeynep Akar ve Nimet Taşatar'ı, Okul Müdür Yardımcısı Şaban Aydın'ı ve Okul Müdürü Ersoy Salman'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi. Kaymakamlıktaki ödül töreninde Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nusret Parlak ve öğrenci velileride hazır bulundu.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 719
29.04.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın