Pass

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan Proje Okul kapsamına alınan Çaycuma Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Çaycuma TSO Fen Lisesi ile beraber Milli Eğitim Bakanlığı Merkezi Sınav Sistemi LGS (Liselere Giriş Sınavı) sınavı ile öğrenci alan 2. okulu oldu.

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılından itibaren yeni açılan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna LGS sınav sonucuna göre 30 öğrenciyi kayıt alacak.

Böylece 2021-2022 eğitim öğretim yılında okula sınavla 30 öğrenci ve sınavsız olarak adrese dayalı yerleştirme sistemiyle de 120 öğrenci alınacak.

Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Mehmet Kocaarslan; “Anadolu İmam Hatip Liselerinde öğrenim görmek isteyip bunun yanında fen ve sosyal bilimlere ilgi duyan öğrencilerin de ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelişmelerine destek vermek, rasyonel ve analitik düşünme becerilerini geliştirmek için özverili bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bununla birlikte donanımlı, özgüvenleri yüksek, milli, manevi değerlerinin farkında topluma yararlı birer birey olarak yetişmelerine ve onların yükseköğrenime hazırlanmalarına katkı sağlamak amacıyla seçkin öğretmen kadromuzla tüm imkanlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.  Bu süreçte emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor, okulumuzun eğitim camiamıza ve Çaycuma’mıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Haber: Hakan Miyanyedi


Haber Okunma Sayısı : 888
26.04.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın