Pass

Çaycuma ile kardeş kent ilişkisinde kurulmasında büyük emeği olan Lennesatdt önceki dönem Belediye Başkanı Stefhan Hundt arabasının plakasını ZC (Zonguldak-Çaycuma) yaparak Çaycuma’ya verdiği değeri tescil etti.

Çaycuma ile örnek bir kardeş kent ilişkisi kurulmasında büyük emeği olan Almanya’nın Lennestadt Belediyesinin önceki dönem Başkanı Stefan Hundt’un Çaycuma’ya olan sevgisi tükenmek bilmiyor. İki kez geldiği Çaycuma’da derin dostluklar edinen Hundt, bu kez, yeni aldığı arabasına ZC plakası taktırdı. Çaycuma’ya duyduğu sevgiyi Zonguldak-Çaycuma anlamına gelen ZC plakası ile tescil eden Hundt, bunu, Lennestadt Uyum Meclisi Başkanı Çaycumalı hemşerimiz Nedim Kalembaşı ile çektirdiği fotoğrafla da kayıt altına aldı.

STEFAN HUNDT “ZONGULDAK ÇAYCUMA” DİYOR

Fotoğrafı, sosyal medya adresinde, Nedim Kalembaşı ve Stefan’ın eşi Kerstin Hundt’u etiketliyerek paylaşan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı ise, sevincini, “Lennestadt ‘tan haber var! Dostumuz Stefan Hunt, yeni aldığı otomobiline “ZC” plakası takarak “Zonguldak Çaycuma” diyor...” diyerek ifade etti.

Haber: Hakan Miyanyedi

 


Haber Okunma Sayısı : 603
24.04.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın