Pass

Başkent Üniversitesinden 2 Rektör Yardımcısı başkanlığında bir heyet, incelemelerde bulunmak üzere geldiği Çaycuma’da Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile karşılıklı olarak yapılabilecek işbirliklerini konuştu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Başkent Üniversitesinden üst düzey bir heyeti ağırlayarak yapılabilecek işbirlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın görevlendirdiği Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Abdülkadir Varoğlu ve Prof. Dr. Füsun Eyidoğan, Ziraat Mühendisleri Ali Hikmet Tektabak, Esra Üney ve Cem Erdoğan’dan oluşan Başkent Üniversitesi heyetine Başkent Üniversitesi Hastaneleri Zonguldak Diyaliz Merkezleri Yöneticisi Güven Özcan da eşlik etti. Konuklarını makamında ağırlayan Kantarcı kenti tanıtarak Çaycuma Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özellikle tarım ve eğitim alanında birlikte geliştirilebilecek projeler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, en üst düzeyde işbirliği için ilişkilerin sıcak tutulması konusunda tam bir görüş birliğine varıldı.

TARIM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VE PEHLİVANLAR İLKOKULU PROJE ALANLARINDA İNCELEMELER YAPILDI

Başkan Kantarcı ile birlikte kısa bir Çaycuma turu da yapan Başkent Üniversitesi heyeti, Burunkaya köyündeki Tarım İhtisas Organize Sanayi Bölgesi alanında da incelemelerde bulundu. Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Özgür Okur’dan, konuyla ilgili, bir de brifing alan Heyet, daha sonra Pehlivanlar Mahallesi’ne geçerek, burada, Çaycuma Belediyesinin ilkokul projesi geliştirdiği alanda da incelemeler yaptı. Ziyaretin anısına karşılıklı olarak plaketlerin sunulmasının ardından, heyet, Zonguldak’taki temaslarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Haber: Hakan Miyanyedi

 

 


Haber Okunma Sayısı : 632
22.04.2021



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın